Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Ja tenim aquí la 46a edició del Concurs de teatre amateur Premi Vila d’Arenys de Mar, que portarà al Teatre dels Seràfics companyies de Calafell, Terrassa, Sant Feliu de Llobregat, Pineda, Barcelona, Canet de Mar i Centelles, amb obres d’autors tan consolidats com Goldoni, Neil Simon o Ernest Thompson, a més de tot un clàssic com el Cyrano de Bergerac, i sense oblidar la projecció d’autors catalans com Albert Capel, Gerard Vázquez, o fins i tot una obra inèdita de Francesca Maillo.

El Concurs va començar el passat 28 de gener i s'allargarà fins al 18 de març, cada diumenge a les 6 de la tarda. El pròxim cap de setmana, però, tindrem l'obra fora de concurs Buonasera, signorina, a càrrec del GACX.

Des de l’Ajuntament d’Arenys de Mar volem felicitar a les diferents companyies que trepitjaran l’escenari del Teatre dels Seràfics perquè tindran l’oportunitat d’actuar en un dels concursos de teatre més antics del país, alhora que volem donar l’enhorabona als organitzadors del certamen per mantenir ben viva aquesta iniciativa.

Així que ja podeu començar a acomodar-vos a la vostra butaca perquè el 46e Concurs de teatre amateur Premi vila d’Arenys de Mar ja ha alçat el teló.

Teniu més informació del Concurs de teatre amateur Premi Vila d’Arenys de Mar en aquest enllaç.

Publicat el 6 de febrer de 2018