Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

La setmana del 12 al 16 de febrer es produiran una sèrie d'afectacions al trànsit rodat importants amb un motiu d'uns treballs de millora de l'espai públic que comprenen la il·luminació dels passos de vianants de la Riera situats a l'alçada del carrer Bisbe Vilà i Mateu i del C.C. Calisay, així com l'arranjament de la connexió del clavegueram del carrer Professor Castelló amb la Riera, i la pavimentació de la zona compresa entre els arbres del lateral de la Riera entre els carrers de la Font i Professor Castelló.

  • Els vehicles que circulin per la B-511 en sentit mar seran desviats al centre de la Riera Pare Fita en sentit a la rotonda del Calisay, mentre que els vehicles que circulin per la Riera Bisbe Pol en sentit muntanya seran desviats al centre de la Riera en direcció a la rotonda del Calisay.
  • Els vehicles que circulin pel carrer de la Font, hauran de fer-ho en sentit al carrer Sant Zenon.
  • Els vehicles que circulin pel carrer Professor Castelló en sentit a la carretera B-511, seran desviats pel carrer Sant Gabriel en sentit al carrer Pompeu Fabra.
  • Aquestes obres programades també afectaran el recorregut del servei de bus, més concretament a la parada que hi ha a la Riera Bisbe Pol entre els carrers Sant Francesc i Bisbe Vila i Mateu.

Mentre durin els treballs s'instal·laran tanques, senyalització i llums nocturnes a les zones afectades.

afectacions febrer

Publicat el 5 de febrer de 2018