Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Afectacions importants de trānsit per la setmana del 12 al 16 de febrer

La setmana del 12 al 16 de febrer es produiran una sčrie d'afectacions al trānsit rodat importants amb un motiu d'uns treballs de millora de l'espai públic que comprenen la ilˇluminaciķ dels passos de vianants de la Riera situats a l'alįada del carrer Bisbe Vilā i Mateu i del C.C. Calisay, així com l'arranjament de la connexiķ del clavegueram del carrer Professor Castellķ amb la Riera, i la pavimentaciķ de la zona compresa entre els arbres del lateral de la Riera entre els carrers de la Font i Professor Castellķ.

  • Els vehicles que circulin per la B-511 en sentit mar seran desviats al centre de la Riera Pare Fita en sentit a la rotonda del Calisay, mentre que els vehicles que circulin per la Riera Bisbe Pol en sentit muntanya seran desviats al centre de la Riera en direcciķ a la rotonda del Calisay.
  • Els vehicles que circulin pel carrer de la Font, hauran de fer-ho en sentit al carrer Sant Zenon.
  • Els vehicles que circulin pel carrer Professor Castellķ en sentit a la carretera B-511, seran desviats pel carrer Sant Gabriel en sentit al carrer Pompeu Fabra.
  • Aquestes obres programades també afectaran el recorregut del servei de bus, més concretament a la parada que hi ha a la Riera Bisbe Pol entre els carrers Sant Francesc i Bisbe Vila i Mateu.

Mentre durin els treballs s'instalˇlaran tanques, senyalitzaciķ i llums nocturnes a les zones afectades.

afectacions febrer

Publicat el 5 de febrer de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^