Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Carnaval a Arenys de Mar

Il·lustració: Txeni GilJa és aquí, un any més, el Carnaval. Enguany més d'hora que mai, tot just a començament de febrer. Malgrat tot, Arenys de Mar ja té tota la programació tancada per celebrar el Carnaval com cal: amb l'arribada del Rei Carnestoltes, la Rua, els balls, l'escudella de recapte, l'enterrament i altres activitats relacionades.

Podeu consultar la programació del Carnaval d'enguany en aquest enllaç.

Tanmateix, es produiran algunes afectacions de trànsit amb motiu de la rua del dissabte 10 de febrer i d'altres activitats emmarcades amb el Carnaval 2018. Són les següents:

- Dijous 8 de febrer, de 15.30 a 17 h aproximadament, amb motiu de la rua de carnaval de la llar d’infants Maricel, no es podrà circular pels carrers de baixada de Lourdes, Can Nadal i el tram de Sa Clavella (entre Fondo de les Creus i Valldemaig).

- Divendres 9 de febrer, de 15.30 a 17 h aproximadament, amb motiu de la rua de carnaval del col·legi La Presentació, no es podrà circular pels carrers Pompeu Fabra, Malgrat, B-511 (hi haurà un desviament pel lateral de la riera Pare Fita entre els carrers Malgrat i Vallgorguina) i el carrer Vallgorguina.

- Dissabte 10 de febrer, de les 16.30 a les 20 h aproximadament, amb motiu de la rua de carnaval de la població, no es podrà estacionar ni circular pe lateral de la riera Pare Fita (entre plaça Mare Paula i la rotonda de l’Olivar),  B-511 (entre l’Olivar i la N-II) i el carrer Església. Per tant, el trànsit de la B-511 en sentit mar serà desviat pel carrer Arxipreste Rigau en direcció a la zona industrial.

Publicat l'1 de febrer de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^