Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Enllestits els treballs de millora de les àrees de vianants de la part baixa de la Riera

Després de la renovació dels passos de vianants del davant de la plaça de l'Ajuntament i de l'Església, s’ha repintat de color vermell per recordar que es tracta d'una zona residencial amb prioritat per a la persona que va a peu. La pintura horitzontal també indica que els vehicles han de circular a una velocitat màxima de 20 Km/h i s'ha reforçat amb uns senyals de color groc fluor que recorden que es tracta de zona residencial.

Una altre mesura qu s'ha pres ha estat col·locar les jardineres a la calçada amb l'objectiu que els conductors tampoc puguin aturar-s'hi i disminueixin la velocitat dels vehicles.

A banda d'aquesta actuació, també s'ha renovat l’asfaltat a la baixada de Lourdes atès que l'anterior paviment era molt lliscant.

En aquest cas, també s'ha reforçat la senyalització amb el repintat els pas de vianants ja existent i la senyalització d'un de nou a la part alta per connectar les voreres i així facilitar el pas d’escolars, tant els que van a l’institut Els Tres Turons com a l’escola Joan Maragall.

Publicat el 29 de gener de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^