Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys acull la presentació del Pla d'acció de Turisme 2018

El C.C. Calisay ha acollit aquest migdia la presentació del Pla d'acció de Turisme que el Consorci de Turisme del Maresme s'ha fixat per aquest 2018. Ha estat un acte en què el regidor de Turisme, Jordi Muñiz, ha donat la benvinguda a tots els assistents -principalment alcaldes, regidors i tècnics dels diferents municipis del Maresme i agents turístics que formen part del Consorci- i en el què s'ha projectat un nou vídeo promocional de la comarca.

Pel que fa a les accions previstes per al 2018, el president del Consorci Joaquim Arnó ha explicat que es continuarà treballant per a la difusió de tots els recursos turístics de què disposem al Maresme, amb la potenciació del turisme cultural, el turisme gastronòmic i la potenciació del turisme esportiu. En aquest sentit, el Consorci treballa en l'elaboració d'un catàleg que englobi tots els productes turístics del Maresme, amb novetats importants com la creació del camí de Sant Jaume que passi per tota la comarca, una guia de torres de guaita i castells, o una guia amb 10 rutes de turisme amb infants.

Altres accions que es contempla impulsar enguany són l'ampliació de la xarxa de senders del Maresme, la neteja del fons marí, crear el Maresme Film Cluster per potenciar la comarca per a la filmació de projectes audiovisuals i la substitució del segell de qualitat turística SICTED pel segell Biosphere, que afegeix valor mediambiental a les destinacions turístiques que l'obtinguin.

Publicat el 25 de gener de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^