Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament seguirà subvencionant l'adhesió a Ofer.cat durant el 2018

Arenys de Mar segueix apostant pel comerç online com a complement al servei de proximitat dels establiments de la vila. A finals del 2017, l'Ajuntament d'Arenys de Mar es va adherir a Ofer.cat Social Commerce, una iniciativa per promoure i dinamitzar digitalment el comerç del nostre municipi. Les noves tecnologies han generat nous hàbits de compra que hem d'anar incorporant a la nostra xarxa comercial per tal d'oferir la qualitat i servei de sempre a través dels nous canals que fan servir els consumidors.

És per això que aquest 2018 l'Ajuntament seguirà assumint el cost d'adhesió a Ofer.cat per tal que els comerços, empreses i autònoms de la vila puguin accedir-hi de forma gratuïta. Es tracta d'una aposta per la modernització i la promoció del comerç local i, amb aquesta inversió, es continua contribuint a la promoció econòmica del municipi.

La plataforma Ofer.cat és una eina que vol fer fàcil el que sembla difícil. Les ofertes es poden crear amb pocs minuts des del mòbil, ordinador o tauleta i compartir-les a les xarxes socials. Clients, contactes del mòbil, seguidors del comerç a les xarxes i fins i tot els usuaris de l'App rebran les ofertes i podran posar-se en contacte o comprar els productes i serveis online. Com a valor afegit, Ofer.cat converteix també suports gràfics en punts de venda. Catàlegs, flyers, etiquetes, anuncis en premsa i fins i tot l'aparador de l'establiment es poden convertir en punts de venda online 24h.

Tots aquells comerços, empreses i autònoms que en vulguin formar part poden posar-se en contacte amb la Regidoria de Promoció Econòmica al telèfon 93 792 26 01 o bé mitjançant correu electrònic a l'adreça proecon@arenysdemar.cat.

Publicat el 17 de gener de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^