X
Participa i vota!
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Ja hi ha guanyadors de la campanya "Quin és l'ingredient secret del Nadal?"

Del 9 de desembre al 5 de gener, el Mercat municipal va realitzar una gimcana familiar per descobrir l'ingredient secret d´aquest Nadal. Una campanya que s'ha promogut des de l'Oficina de Mercats i Fires Locals de la Diputació de Barcelona, en el marc del programa pilot d'Assistència Integral als Mercats Municipals anomenat SAIMM, amb l'adhesió de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

La gimcana consistia en resoldre 7 enigmes que es trobaven en diferents pòsters penjats en el Mercat. Resolent-los, es trobaven ingredients típics de les receptes de Nadal, i l´ingredient secret per fer dels àpats de Nadal un moment màgic: l'ALEGRIA. Aquesta proposta lúdica i educativa estava orientada especialment a les famílies, però hi podia participar tothom i permetia fer un recorregut per dins el mercat municipal per trobar els enigmes, i de pas conèixer millor el Mercat.

El sorteig es va realitzar el passat dimecres 10 de gener, i els guanyadors han estat Cristina Colomer Masó, Anna Danés Roca i Aleix Frutos Albesa, que s'emporten cadascun un joc de sembra per plantar un hort a casa. El lliurament de premis ha tingut lloc aquest dissabte al Mercat d'Arenys. Moltes felicitats a tots ells!

La campanya nadalenca pretenia donar a conèixer els mercats municipals i aprofundir en la idea del mercat com a rebost, posant-los en valor com a espais de ciutadania que ofereixen atenció personalitzada i productes de qualitat i de proximitat propiciant el comerç sostenible. I també apropar les famílies al mercat municipal, oferint-los una activitat de lleure que transmetés els valors de la compra al mercat i emmarcat en les dates senyalades: les festes de Nadal.

Publicat el 13 de gener de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^