Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament aplicarà bonificacions de fins al 40% en el rebut de les escombraries per ús de la deixalleria i autocompostatge

Una de les novetats que inclouen les Ordenances Fiscals de l'Ajuntament d'Arenys de Mar per aquest 2018 és l'augment de les bonificacions en la taxa de gestió de residus per a les llars que facin autocompostatge i un ús recurrent del servei de deixalleria municipal. En ambdós casos, la bonificació passa del 10% al 20%, de manera que aquelles llars que s'acullin a les dues bonificacions pagaran fins a un 40% menys del seu rebut anual de la brossa.

En el cas de la bonificació per autocompostatge casolà de restes orgàniques i vegetals, caldrà sol·licitar-la per escrit abans del 31 de març a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament. Les condicions per acollir-se a aquesta bonificació queden recollides a l'apartat 3.2 de l'esmentada Ordenança Fiscal.

Per contra, les llars que facin ús del servei de deixalleria (ja sigui la deixalleria mancomunada o la deixalleria mòbil) no cal que facin cap tràmit per sol·licitar aquesta bonificació, ja que les dades s'obtindran automàticament a partir de la informació proporcionada per la deixalleria mancomunada en relació a les aportacions fetes per les llars arenyenques durant el 2017. Recordem que per optar a aquesta bonificació cal complir una sèrie de requisits que queden recollits en la pròpia Ordenança Fiscal (apartat 3.1).

Enllaç: Ordenança Fiscal núm. 12, reguladora de la taxa per la prestació del servei de gestió de residus municipals.

Publicat l'11 de gener de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^