Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
L'Ajuntament aplicarā bonificacions de fins al 40% en el rebut de les escombraries per ús de la deixalleria i autocompostatge

Una de les novetats que inclouen les Ordenances Fiscals de l'Ajuntament d'Arenys de Mar per aquest 2018 és l'augment de les bonificacions en la taxa de gestiķ de residus per a les llars que facin autocompostatge i un ús recurrent del servei de deixalleria municipal. En ambdķs casos, la bonificaciķ passa del 10% al 20%, de manera que aquelles llars que s'acullin a les dues bonificacions pagaran fins a un 40% menys del seu rebut anual de la brossa.

En el cas de la bonificaciķ per autocompostatge casolā de restes orgāniques i vegetals, caldrā solˇlicitar-la per escrit abans del 31 de marį a l'Oficina d'Atenciķ al Ciutadā de l'Ajuntament. Les condicions per acollir-se a aquesta bonificaciķ queden recollides a l'apartat 3.2 de l'esmentada Ordenanįa Fiscal.

Per contra, les llars que facin ús del servei de deixalleria (ja sigui la deixalleria mancomunada o la deixalleria mōbil) no cal que facin cap trāmit per solˇlicitar aquesta bonificaciķ, ja que les dades s'obtindran automāticament a partir de la informaciķ proporcionada per la deixalleria mancomunada en relaciķ a les aportacions fetes per les llars arenyenques durant el 2017. Recordem que per optar a aquesta bonificaciķ cal complir una sčrie de requisits que queden recollits en la prōpia Ordenanįa Fiscal (apartat 3.1).

Enllaį: Ordenanįa Fiscal núm. 12, reguladora de la taxa per la prestaciķ del servei de gestiķ de residus municipals.

Informaciķ publicada l'11 de gener de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00