Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Fomentem l'emprenedoria entre el jovent de la vila

Servei Empreses Xifré

El Servei a Empreses Xifré de la Regidoria de Promoció Econòmica ha impartit aquest matí una sessió de sensibilització a l’emprenedoria a l'alumnat de 1r de Batxillerat de l’Institut Els Tres Turons d'Arenys de Mar amb l'objectiu de fomentar la cultura emprenedora entre els i les joves de la vila.

Durant la sessió s’ha tractat de generar interès i inquietuds per emprendre i motivar-los en la creació d’empreses. Amb l’exposició de casos reals, s’ha treballat l’origen de les idees empresarials i el per què algunes idees empresarials tenen èxit i unes altres no.

En la jornada també s’han abordat les principals causes de fracàs de les idees empresarials per tal de donar una visió més realista del procés emprenedor i posada en marxa d’una empresa.

Per a l'Ajuntament d'Arenys de Mar és important poder impartir sessions d'aquesta tipologia que ajudin el jovent a conèixer la realitat del mercat laboral, tot oferint assessorament i acompanyament en la seva transició d'estudiants a treballadors i potenciant l'emprenedoria.

Publicat el 10 de gener de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^