Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Fomentem l'emprenedoria entre el jovent de la vila

Servei Empreses Xifré

El Servei a Empreses Xifré de la Regidoria de Promociķ Econōmica ha impartit aquest matí una sessiķ de sensibilitzaciķ a l’emprenedoria a l'alumnat de 1r de Batxillerat de l’Institut Els Tres Turons d'Arenys de Mar amb l'objectiu de fomentar la cultura emprenedora entre els i les joves de la vila.

Durant la sessiķ s’ha tractat de generar interčs i inquietuds per emprendre i motivar-los en la creaciķ d’empreses. Amb l’exposiciķ de casos reals, s’ha treballat l’origen de les idees empresarials i el per quč algunes idees empresarials tenen čxit i unes altres no.

En la jornada també s’han abordat les principals causes de fracās de les idees empresarials per tal de donar una visiķ més realista del procés emprenedor i posada en marxa d’una empresa.

Per a l'Ajuntament d'Arenys de Mar és important poder impartir sessions d'aquesta tipologia que ajudin el jovent a cončixer la realitat del mercat laboral, tot oferint assessorament i acompanyament en la seva transiciķ d'estudiants a treballadors i potenciant l'emprenedoria.

Informaciķ publicada el 10 de gener de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00