Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
L'atur va baixar un 10,05% a Arenys el 2017

L'any 2017 s'ha tancat amb resultats positius en relaciķ a l'ocupaciķ al Maresme. Les xifres, analitzades per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, apunten una reducciķ del 6,81% en l'atur interanual al Maresme. Unes xifres que en el cas d'Arenys de Mar sķn molt positives, doncs l'atur a la nostra vila va baixar al desembre un -2,48%. I millors encara per al conjunt de l'any 2017, ja que l'atur va baixar un 10,05% a Arenys de Mar i fa que la taxa d'atur anual a la nostra vila fos a 31 de desembre de l'11,85%, inferior a la mitjana anual comarcal que es va situar en el 13,23%.

Des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar es continuarā treballant aquest 2018 per aconseguir reduir encara més l'atur a la vila impulsant nous cursos de formaciķ i assessorant en matčria laboral a tots els vilatans que ho desitgin des del Club de Feina. Alhora, es continua apostant per la implantaciķ d'empreses al polígon industrial i la consolidaciķ de la marca Producte d'Arenys.

L'aposta pel turisme familiar i de qualitat durant tot l'any, fugint de l'estacionalitat de l'estiu, també estā donant els seus fruits i es tradueix alhora en ocupaciķ a la vila relacionada amb les empreses de serveis i restauraciķ.

A més, el Viver d'Empreses del Xifré s'obrirā al públic en les prōximes setmanes i també pot ser una nova font d'ocupaciķ vinculada a les empreses i emprenedors que s'hi instalˇlin.

Informaciķ publicada el 9 de gener de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00