Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Teixint convivència en la societat actual: una mirada des de la mediació

Amb motiu del Dia Europeu de la Mediació, que se celebra cada 21 de gener, l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha programat una jornada de mediació sobre convivència que tindrà lloc el pròxim divendres 19 de gener, de 9.30 a 13 h, al C.C. Calisay.

Es tracta de fer una mirada a les possibilitats que ofereix la mediació comunitària i la gestió dialogada de conflictes d'àmbit local en l'actual context sociopolític i cultural de Catalunya, des de les experiències de mediació comunitària desenvolupades a la província basca de Guipúscua.

La jornada pretén donar llum i estratègies sobre com la mediació pot esdevenir una eina per a la prevenció dels conflictes i la millora en la convivència social en l'àmbit local, i va destinada a professionals, administracions, empreses i persones interessades en la temàtica.

La inscripció és gratuïta i es pot fer enviant un correu electrònic a l'adreça esmediacio@esmediacio.cat indicant al títol del missatge: Inscripció jornada mediació i amb la informació següent al cos del missatge:
• Nom i cognoms
• DNI
• Professió i organització.

Aquesta formació està acreditada pel Centre de Mediació del Dret Privat de la Generalitat de Catalunya i es lliurarà certificat d'assistència.

Publicat el 9 de gener de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^