Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Teixint convivčncia en la societat actual: una mirada des de la mediaciķ

Amb motiu del Dia Europeu de la Mediaciķ, que se celebra cada 21 de gener, l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha programat una jornada de mediaciķ sobre convivčncia que tindrā lloc el prōxim divendres 19 de gener, de 9.30 a 13 h, al C.C. Calisay.

Es tracta de fer una mirada a les possibilitats que ofereix la mediaciķ comunitāria i la gestiķ dialogada de conflictes d'āmbit local en l'actual context sociopolític i cultural de Catalunya, des de les experičncies de mediaciķ comunitāria desenvolupades a la província basca de Guipúscua.

La jornada pretén donar llum i estratčgies sobre com la mediaciķ pot esdevenir una eina per a la prevenciķ dels conflictes i la millora en la convivčncia social en l'āmbit local, i va destinada a professionals, administracions, empreses i persones interessades en la temātica.

La inscripciķ és gratuīta i es pot fer enviant un correu electrōnic a l'adreįa esmediacio@esmediacio.cat indicant al títol del missatge: Inscripciķ jornada mediaciķ i amb la informaciķ següent al cos del missatge:
• Nom i cognoms
• DNI
• Professiķ i organitzaciķ.

Aquesta formaciķ estā acreditada pel Centre de Mediaciķ del Dret Privat de la Generalitat de Catalunya i es lliurarā certificat d'assistčncia.

Informaciķ publicada el 9 de gener de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00