X
Participa i vota!
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys de Mar dobla els punts d'informació turística acreditats

Ja s'han donat a conèixer els punts d'informació turística oficials del Maresme, la comarca de la demarcació de Barcelona amb més punts acreditats, i Arenys de Mar és un dels municipis més destacats amb fins a 8 emplaçaments, duplicant la xifra de l'any passat. Es tracta de l'Hotel Vila Arenys, l'Hostal Portofino, la casa vacacional Portofino Mar i la Biblioteca, que renoven l'acreditació i als quals cal afegir els que l'aconsegueixen aquest any i que són el Club Nàutic Arenys, l'Oficina de Turisme, el Museu d'Arenys i el Balneari Titus.

El Programa Punts d’Informació Turística de la Diputació de Barcelona és un projecte destinat a entitats públiques i equipaments i serveis turístics privats perquè aquests, al marge de la seva activitat habitual, ofereixin els serveis d’informació, difusió i atenció turística, i disposin de les eines per informar, orientar i acompanyar el visitant durant la seva estada. Aquest 2017 ha estat el segon any que el Maresme participa en aquest projecte.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va ser l'encarregat de lliurar, el 20 de desembre, les plaques i dispensadors a 60 empreses i entitats del Maresme que ja són punts d’informació. Aquests distintius reconeixen la bona feina feta pels establiments de la comarca quant a atenció i tracte dels visitants i turistes.

Publicat el 8 de gener de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^