Ajuntament d'Arenys de Mar

NOT═CIES

L'Ajuntament d'Arenys de Mar tÚ previst executar en els segŘents dies diversos treballs per tal de millorar diferents zones de pas de vianants i de trÓnsit que afectaran de forma important a la circulaciˇ i estacionament de vehicles. En concret, les afectacions seran les que es descriuen a continuaciˇ, tenint en consideraciˇ que durant els dies dels treballs hi haurÓ agents de la Policia Local per tal de garantir la seguretat dels usuaris i reduir les molŔsties.

  • Per renovaciˇ i millora de les Órees de vianants de la plaša de l'Ajuntament i de la plaša de l'EsglÚsia, dilluns 15 de gener de 2018, en horari de 07 a 20.30 hores, aproximadament, estarÓ tallada a la circulaciˇ i estacionament de vehicles la riera Bisbe Pol entre la plaša de l'EsglÚsia i el carrer Anselm ClavÚ:

- Carril de baixada de la B-511 tallat i desviaciˇ dels trÓnsit en sentit al parc de Lourdes a l'alšada del pont del carrer Arxipreste Rigau. Els ve´ns que s'hagin d'adrešar a qualsevol lloc de la riera Pare Fita i carrer de l'Olivar, ho podran fer desviant-se pel carrer Santa Clara fins al lateral de la riera Pare Fita.
- El transport d'autob˙s de la lÝnia regular que presta l'empresa Colomer (Arenys de Munt- Arenys de Mar) es desviarÓ per la pujada de Lourdes i baixarÓ per la zona industrial. En sentit Arenys de Munt, pujarÓ per la zona industrial i no podrÓ fer la parada a la Bisbe Pol.
- L'accÚs de la N-II a la riera Bisbe Pol estarÓ tallat per als vehicles de grans dimensions, per˛ els vehicles turisme podran accedir fins al carrer Anselm ClavÚ i el port entrant pel carrer d'En Riera i carrer d'Avall. Els vehicles que surtin del Port pel soterrani podran accedir a la N-II i a Anselm ClavÚ.
- Els vehicles dels pÓrquings dels carrers Bisbe CatalÓ, Andreu Guri i Margarides ˙nicament podran sortir pel rial de Sa Clavella.
- Hi haurÓ senyalitzaciˇ prŔvia en el carrers propers i principals accessos avisant del tancament d'aquests carrers.

PlÓnol de les afectacions de trÓnsit:

Fitxer Acrobat-PDF de (242,4kB)

Fitxer: pavimentaciA__zones_residencials_de_la_riera_Bisbe_Pol.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 1
Mida: 242,4 kB

  • Per nou asfaltat de la baixada del parc de Lourdes, de les 7h del 16 de gener a les 20h del 17 de gener de 2018, estarÓ tallada la circulaciˇ i estacionament de vehicles a tot el tram:

- Els vehicles que vulguin anar al CAP (centre d'assistŔncia primÓria) o siguin ve´ns del carrer Can Nadal, nomÚs hi podran accedir pujant pel carrer Hospital i travessant el carrer Auterive (on estÓ la comissaria de Policia Local), i hauran de sortir pel carrer Can Nadal en sentit Fondo de les Creus.
- El tancament permetrÓ que els vehicles circulin en ambdˇs sentits pel carrer de Santa Clara fins a Arxipreste Rigau.
- Els vehicles que circulin pel rial Sa Clavella seran desviats en sentit carrer Fondo de les Creus, excepte els que vagin a l'institut Els Tres Turons, que podran continuar pel rial de Sa Clavella fins al carrer Vall de Maig, que tindrÓ sentit invers de circulaciˇ.
- El servei de lÝnia de bus de Colomer tindrÓ una zona habilitada per fer parada i donar la volta.
- Hi haurÓ senyalitzaciˇ prŔvia en el carrers propers i principals accessos avisant del tancament d'aquests carrers.

PlÓnol de les afectacions de trÓnsit:

Fitxer Acrobat-PDF de (242,74kB)

Fitxer: tancament_de_la_pujada_de_lourdes.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 1
Mida: 242,74 kB

Publicat el 8 de gener de 2018