Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Afectacions importants de trànsit per obres de cara als dies 15, 16 i 17 de gener

L'Ajuntament d'Arenys de Mar té previst executar en els següents dies diversos treballs per tal de millorar diferents zones de pas de vianants i de trànsit que afectaran de forma important a la circulació i estacionament de vehicles. En concret, les afectacions seran les que es descriuen a continuació, tenint en consideració que durant els dies dels treballs hi haurà agents de la Policia Local per tal de garantir la seguretat dels usuaris i reduir les molèsties.

  • Per renovació i millora de les àrees de vianants de la plaça de l'Ajuntament i de la plaça de l'Església, dilluns 15 de gener de 2018, en horari de 07 a 20.30 hores, aproximadament, estarà tallada a la circulació i estacionament de vehicles la riera Bisbe Pol entre la plaça de l'Església i el carrer Anselm Clavé:

- Carril de baixada de la B-511 tallat i desviació dels trànsit en sentit al parc de Lourdes a l'alçada del pont del carrer Arxipreste Rigau. Els veïns que s'hagin d'adreçar a qualsevol lloc de la riera Pare Fita i carrer de l'Olivar, ho podran fer desviant-se pel carrer Santa Clara fins al lateral de la riera Pare Fita.
- El transport d'autobús de la línia regular que presta l'empresa Colomer (Arenys de Munt- Arenys de Mar) es desviarà per la pujada de Lourdes i baixarà per la zona industrial. En sentit Arenys de Munt, pujarà per la zona industrial i no podrà fer la parada a la Bisbe Pol.
- L'accés de la N-II a la riera Bisbe Pol estarà tallat per als vehicles de grans dimensions, però els vehicles turisme podran accedir fins al carrer Anselm Clavé i el port entrant pel carrer d'En Riera i carrer d'Avall. Els vehicles que surtin del Port pel soterrani podran accedir a la N-II i a Anselm Clavé.
- Els vehicles dels pàrquings dels carrers Bisbe Català, Andreu Guri i Margarides únicament podran sortir pel rial de Sa Clavella.
- Hi haurà senyalització prèvia en el carrers propers i principals accessos avisant del tancament d'aquests carrers.

Plànol de les afectacions de trànsit:

Fitxer Acrobat-PDF de (242,4kB)

Fitxer: pavimentaciA__zones_residencials_de_la_riera_Bisbe_Pol.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 242,4 kB

  • Per nou asfaltat de la baixada del parc de Lourdes, de les 7h del 16 de gener a les 20h del 17 de gener de 2018, estarà tallada la circulació i estacionament de vehicles a tot el tram:

- Els vehicles que vulguin anar al CAP (centre d'assistència primària) o siguin veïns del carrer Can Nadal, només hi podran accedir pujant pel carrer Hospital i travessant el carrer Auterive (on està la comissaria de Policia Local), i hauran de sortir pel carrer Can Nadal en sentit Fondo de les Creus.
- El tancament permetrà que els vehicles circulin en ambdós sentits pel carrer de Santa Clara fins a Arxipreste Rigau.
- Els vehicles que circulin pel rial Sa Clavella seran desviats en sentit carrer Fondo de les Creus, excepte els que vagin a l'institut Els Tres Turons, que podran continuar pel rial de Sa Clavella fins al carrer Vall de Maig, que tindrà sentit invers de circulació.
- El servei de línia de bus de Colomer tindrà una zona habilitada per fer parada i donar la volta.
- Hi haurà senyalització prèvia en el carrers propers i principals accessos avisant del tancament d'aquests carrers.

Plànol de les afectacions de trànsit:

Fitxer Acrobat-PDF de (242,74kB)

Fitxer: tancament_de_la_pujada_de_lourdes.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 242,74 kB

Publicat el 8 de gener de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^