Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Afectacions importants de trānsit per obres de cara als dies 15, 16 i 17 de gener

L'Ajuntament d'Arenys de Mar té previst executar en els següents dies diversos treballs per tal de millorar diferents zones de pas de vianants i de trānsit que afectaran de forma important a la circulaciķ i estacionament de vehicles. En concret, les afectacions seran les que es descriuen a continuaciķ, tenint en consideraciķ que durant els dies dels treballs hi haurā agents de la Policia Local per tal de garantir la seguretat dels usuaris i reduir les molčsties.

  • Per renovaciķ i millora de les ārees de vianants de la plaįa de l'Ajuntament i de la plaįa de l'Església, dilluns 15 de gener de 2018, en horari de 07 a 20.30 hores, aproximadament, estarā tallada a la circulaciķ i estacionament de vehicles la riera Bisbe Pol entre la plaįa de l'Església i el carrer Anselm Clavé:

- Carril de baixada de la B-511 tallat i desviaciķ dels trānsit en sentit al parc de Lourdes a l'alįada del pont del carrer Arxipreste Rigau. Els veīns que s'hagin d'adreįar a qualsevol lloc de la riera Pare Fita i carrer de l'Olivar, ho podran fer desviant-se pel carrer Santa Clara fins al lateral de la riera Pare Fita.
- El transport d'autobús de la línia regular que presta l'empresa Colomer (Arenys de Munt- Arenys de Mar) es desviarā per la pujada de Lourdes i baixarā per la zona industrial. En sentit Arenys de Munt, pujarā per la zona industrial i no podrā fer la parada a la Bisbe Pol.
- L'accés de la N-II a la riera Bisbe Pol estarā tallat per als vehicles de grans dimensions, perō els vehicles turisme podran accedir fins al carrer Anselm Clavé i el port entrant pel carrer d'En Riera i carrer d'Avall. Els vehicles que surtin del Port pel soterrani podran accedir a la N-II i a Anselm Clavé.
- Els vehicles dels pārquings dels carrers Bisbe Catalā, Andreu Guri i Margarides únicament podran sortir pel rial de Sa Clavella.
- Hi haurā senyalitzaciķ prčvia en el carrers propers i principals accessos avisant del tancament d'aquests carrers.

Plānol de les afectacions de trānsit:

Fitxer Acrobat-PDF de (242,4kB)

Fitxer: pavimentaciA__zones_residencials_de_la_riera_Bisbe_Pol.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 242,4 kB

  • Per nou asfaltat de la baixada del parc de Lourdes, de les 7h del 16 de gener a les 20h del 17 de gener de 2018, estarā tallada la circulaciķ i estacionament de vehicles a tot el tram:

- Els vehicles que vulguin anar al CAP (centre d'assistčncia primāria) o siguin veīns del carrer Can Nadal, només hi podran accedir pujant pel carrer Hospital i travessant el carrer Auterive (on estā la comissaria de Policia Local), i hauran de sortir pel carrer Can Nadal en sentit Fondo de les Creus.
- El tancament permetrā que els vehicles circulin en ambdķs sentits pel carrer de Santa Clara fins a Arxipreste Rigau.
- Els vehicles que circulin pel rial Sa Clavella seran desviats en sentit carrer Fondo de les Creus, excepte els que vagin a l'institut Els Tres Turons, que podran continuar pel rial de Sa Clavella fins al carrer Vall de Maig, que tindrā sentit invers de circulaciķ.
- El servei de línia de bus de Colomer tindrā una zona habilitada per fer parada i donar la volta.
- Hi haurā senyalitzaciķ prčvia en el carrers propers i principals accessos avisant del tancament d'aquests carrers.

Plānol de les afectacions de trānsit:

Fitxer Acrobat-PDF de (242,74kB)

Fitxer: tancament_de_la_pujada_de_lourdes.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 242,74 kB

Publicat el 8 de gener de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^