Ajuntament d'Arenys de Mar

NOT═CIES

nadal genialLa proposta de lleure infantil mÚs completa d'aquestes dates a Arenys de Mar, 2017,Un Nadal Genial! torna a celebrar-se al Centre Cultural Calisay. SerÓ els dies 28 i 30 desembre i els dies 3 i 4 de gener.

Durant les tardes d'aquests dies, el C.C. Calisay disposarÓ de quatre zones diferenciades. A la zona central (Sala Polivalent), els infants disposaran de ludoteca, jocs simb˛lics, jocs de taula, tallers dirigits, jocs d'habilitat i taller de maquillatge. A la zona exterior (pati del C.C. Calisay), hi haurÓ jocs esportius, jocs tradicionals, mini cotxes i futbolÝ gegant. D'altra banda, els infants de 10 a 12 anys gaudiran de la zona XL (a l'Espai Jove) especÝfica per a ells, amb jocs d'equip, una gran pista d'Scalextric i una zona Lego.

A mÚs, enguany tornarÓ a habilitar-se un escenari amb actuacions cadascun dels dies a les 7 de la tarda. I de cara als adults, disposaran d'una zona de granja-bar i hi haurÓ servei gratu´t de guarda-roba.

L'horari d'obertura dels dies del Nadal Genial serÓ de 4 a 8 de la tarda i els preus es mantenen en 2€ per infant i dia, amb la possibilitat d'adquirir un abonament de 6€/infant per a tots els dies.

Publicat l'11 de desembre de 2017