Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Que ja arriba Nadal!

Arenys de Mar enceta aquest cap de setmana els actes de Nadal amb algunes de les activitats més destacades de les Festes: el pessebre municipal i el Tió d'Arenys.

Pel que fa al pessebre municipal, enguany va càrrec dels arenyencs Txeni Gil i Santi Artigas, i s'inaugurarà el divendres 15 de desembre a les 6 de la tarda, a la sala d'exposicions del C.C. Calisay.

Mentre que el Tió d'Arenys es despertarà el dissabte 16 a les 12 del migdia, a la sala polivalent del C.C. Calisay. El mateix dissabte, però a les 5 de la tarda, tothom que vulgui fer cagar el Tió podrà anar a portar-li menjar, tot recordant que ha d'estar en bon estat i que sobretot li agrada l'oli, el sucre i les conserves de tota mena. Els infants el podran fer cagar el diumenge a partir de les 11 del matí al pati del Calisay.

La Biblioteca, per la seva banda, ha programat una sèrie d'activitats per donar la benvinguda al Nadal. Ho faran amb un taller de nadales (dimecres 13 a 2/4 de 6 de la tarda), l'hora del conte (dijous 14 a les 6 de la tarda), una demostració de cuina de Nadal per aprendre a fer torrons (divendres 15 a les 6 de la tarda) i una hora del conte especial i musicada (dimarts 19 a les 6 de la tarda).

D'altra banda, també aquest cap de setmana tindrem el concert de Nadal a càrrec de la Societat Coral l'Esperança, que es farà a dos quarts de 10 de la nit a l'església de Santa Maria, i la Fira de Nadal a la plaça de l'Església.

Recordem que a aquestes activitats de Nadal se li sumen la posada en marxa del tobogan gegant de gel i els actes en benefici de La Marató.

L'Ajuntament i Junts Autisme treballem per un Nadal inclusiu a la vila

Com a novetat d'aquest any, l'Ajuntament d'Arenys de Mar i la Fundació Junts Autisme han treballat en una sèrie d'accions per fer que els actes de Nadal siguin inclusius per a les persones amb diversitat funcional, com poden ser l'hora del conte del dijous 14, el Tió i la carta als Reis. En aquests dos darrers casos, es farà discriminació positiva amb els infants que acreditin algun tipus de discapacitat.

Publicat l'11 de desembre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^