Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Aquest dilluns han quedat enllestits els treballs de condicionament del carrer Bisbe Català, conegut popularment com el carrer de la Perera, després de poc menys de tres mesos d'obres. Uns treballs importants, ja que han ampliat l'espai de vianants al nucli històric d'Escaravar. També es consolida i reforça un espai de pas de vianants entre la Riera i el Bareu, en especial per protegir el camí escolar que comunica amb l'escola Sinera i l'escola bressol Els Colors. A més, està previst que s'hi planti una perera, arbre que dóna nom al carrer.

El carrer de la Perera esdevé, per tant, un carrer de prioritat peatonal, reservant el pas de vehicles exclusivament als veïns del carrer. L'accés del trànsit rodat es regularà mitjançant una pilona que s'instal·larà en els pròxims dies. De moment, una tanca farà provisionalment la funció de la pilona.

Pel que fa a la recollida de la brossa, des d'avui mateix tots els veïns del carrer podran tornar a dipositar la brossa al davant de casa seva, seguint amb la dinàmica habitual del sistema de recollida porta a porta que s'aplicava a tot el carrer.

La reurbanització del carrer de la Perera va ser l'acció més votada pels vilatans en el Pressupost Participatiu del 2015.

Publicat el 4 de desembre de 2017