Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Finalitzen les obres de reurbanitzaciķ del carrer de la Perera

Aquest dilluns han quedat enllestits els treballs de condicionament del carrer Bisbe Catalā, conegut popularment com el carrer de la Perera, després de poc menys de tres mesos d'obres. Uns treballs importants, ja que han ampliat l'espai de vianants al nucli histōric d'Escaravar. També es consolida i reforįa un espai de pas de vianants entre la Riera i el Bareu, en especial per protegir el camí escolar que comunica amb l'escola Sinera i l'escola bressol Els Colors. A més, estā previst que s'hi planti una perera, arbre que dķna nom al carrer.

El carrer de la Perera esdevé, per tant, un carrer de prioritat peatonal, reservant el pas de vehicles exclusivament als veīns del carrer. L'accés del trānsit rodat es regularā mitjanįant una pilona que s'instalˇlarā en els prōxims dies. De moment, una tanca farā provisionalment la funciķ de la pilona.

Pel que fa a la recollida de la brossa, des d'avui mateix tots els veīns del carrer podran tornar a dipositar la brossa al davant de casa seva, seguint amb la dināmica habitual del sistema de recollida porta a porta que s'aplicava a tot el carrer.

La reurbanitzaciķ del carrer de la Perera va ser l'acciķ més votada pels vilatans en el Pressupost Participatiu del 2015.

Informaciķ publicada el 4 de desembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00