Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Ja podeu demanar que els Reis Mags us vinguin a casa

S'acosten les festes de Nadal i als Reis de l'Orient se'ls gira molta feina! Ells ja fa temps que estan immersos en la recerca dels regals que volen els infants d'arreu, així com en la logística que desplegaran el pròxim 5 de gener per fer la cavalcada i arribar a totes les llars de la vila.

És per això que ja estan actius els formularis perquè totes les famílies que ho desitgin puguin demanar que algun dels tres Reis de l'Orient visitin la vostra llar la nit del 5 de gener i lliurin directament els regals als infants.

Perquè això passi, només cal emplenar el formulari del Rei desitjat i tenir en consideració que el Rei passarà per casa vostra entre les 10 de la nit i la 1 de la matinada. La col·laboració mínima és de 35€ per família i caldrà donar-la al patge que acompanyarà al Rei en un sobre tancat.

Recordeu que és una nit què els Reis tenen molta feina i és per això que les visites a les cases seran limitades a un total de 12 pel Rei Blanc, 12 pel Rei Ros i 6 pel Rei Negre. La data límit per enviar la sol·licitud és el dimarts 2 de gener.

Aquests són els formularis de cadascun d'ells:

Rei Blanc

Rei Ros

Rei Negre

Informació publicada el 28 de novembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00