Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

L'edició d'enguany del Pressupost Participatiu s'ha tancat amb un total de 1.351 vots recollits, 46 dels quals van ser nuls, de manera que hi ha hagut un total de 1.305 vots vàlids. Aquesta és la xifra més elevada mai recollida en un Procés Participatiu i suposa un rècord de participació sense precedents a la vila. En concret, 538 vots es van formular mitjançant el formulari que hi havia disponible al web municipal, mentre que els 813 vots restants es van recollir presencialment a les urnes i taules de votació al carrer.

A mode de comparativa, l'any passat es van validar 638 vots, de manera que enguany s'ha produït un augment de participació superior al 100%.

Pel que fa als resultats, en l'apartat d'inversions -dotat amb fins a 165 mil euros- han resultat guanyadores les següents accions: material per a l'adequació d'una aula d'integració sensorial per a infants autistes (amb 580 vots), eliminar barreres arquitectòniques en punts claus del municipi (amb 403 vots), la millora del mobiliari infantil del pati de l'escola Joan Maragall (amb 391 vots) i dotar d'il·luminació la platja del Cavaió (amb 298 vots).

Quant a l'apartat de despesa corrent -dotat amb fins a 25 mil euros-, les accions guanyadores han estat l'estudi i projecte per la inserció i reinserció de gent de més de 45 anys (amb 385 vots) i accions de prevenció i reparació per evitar l'impacte de les riuades als rials d'Arenys (amb 378 vots).

Podeu consultar el llistat amb totes les votacions en el següent document adjunt.

Fitxer Acrobat-PDF de (269,17kB)

Fitxer: RESULTATS_VOTACIONS_PRESSUPOST_PARTICIPATIU_2018.1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 269,17 kB

Publicat el 27 de novembre de 2017