Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament impulsa la creaciķ d'un Consell d'Infants a la vila

consell infantsEl govern municipal estā decidit a ampliar els canals de participaciķ ciutadana i fer-los arribar a tots els segments de la poblaciķ. És per aixō que fa temps que treballa conjuntament amb la Diputaciķ de Barcelona per impulsar el Consell d'Infants d'Arenys de Mar, un ōrgan de participaciķ política de nens i nenes d'entre 10 i 12 anys que serveixi per reflexionar, parlar, prendre decisions i fer propostes sobre els aspectes que els afecten de la vila.

Després de les reunions preparatōries prčvies amb les escoles, entitats i departaments municipals que treballen amb infants, aquest dissabte 18 de novembre, a les 6 de la tarda, es farā la presentaciķ del Consell d'Infants, coincidint amb la celebraciķ a la nostra vila del Dia Mundial dels Drets dels Infants. La presentaciķ del projecte es farā a la Sala Noble del C.C. Calisay mitjanįant una xerrada sobre participaciķ infantil a pobles i ciutats que impartirā Ana Novella, professora de Teoria i Histōria de l’Educaciķ de la Facultat de Pedagogia de la UB.

A més de la presentaciķ del Consell d'Infants, dissabte també podrem gaudir de l'audiciķ musical del Cor Infantil El Pailebot i, durant tota la tarda, hi haurā taller de construccions gegants a la Sala Polivalent del C.C. Calisay.

A hores d’ara, s’estā acabant de definir com serā aquest ōrgan de participaciķ política infantil per tal que el Consell d’Infants sigui el māxim inclusiu possible, amb cabuda per a no només els nens i nenes de les escoles ordināries, sinķ que també hi haurā representants d’alumnes amb diversitat funcional.

L’objectiu del Consell d'Infants és que es reuneixi una vegada al mes perquč els participants puguin discutir temes i aspectes que siguin del seu interčs o que sorgeixin dins les aules. Alhora, l’Ajuntament també els hi podrā fer encārrecs sobre projectes que vulgui tirar endavant el consistori. La idea és que el Consell d’Infants entri funcionament a principis del 2018. Des de l'Ajuntament s'ha creat l'espai www.arenysdemar.cat/consellinfants en el qual s'aniran publicant totes les informacions relatives al Consell d'Infants d'Arenys de Mar.

Publicat el 14 de novembre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^