Ajuntament d'Arenys de Mar

NOT═CIES

El vaixell Astral, de l'ONG Proactiva Open Arms, s'estarÓ al Port d'Arenys de Mar entre el 23 i el 26 de novembre amb l'objectiu de portar a terme una campanya de sensibilitzaciˇ sobre la crisi humanitÓria que es viu al Mediterrani adrešada als escolars de primÓria i secundÓria de la vila i dels municipis ve´ns.

L'embarcaciˇ atracarÓ a la nostra vila i a 7 ports mÚs grÓcies al conveni de colĚlaboraciˇ que han signat l'ONG i Ports de la Generalitat.

L’acciˇ de Proactiva Open Arms tÚ per objectiu promoure la participaciˇ ciutadana i fomentar una educaciˇ basada en el diÓleg, la convivŔncia i la justÝcia, per tal de contribuir a formar una comunitat mÚs cÝvica i tolerant a travÚs de l’educaciˇ en valors com la integraciˇ, la solidaritat i l’esportivitat, entre altres.

Proactiva Open Arms organitza en cadascun dels ports on amarra el vaixell Astral una sŔrie d’activitats a terra que es complementen amb la visita del vaixell, xerrades amb vÝdeos de l’activitat de l’ONG a la MediterrÓnia i tallers adrešats a alumnes de primÓria i secundÓria per donar a conŔixer la seva acciˇ a la MediterrÓnia. Cada sessiˇ tindrÓ capacitat per a 100 alumnes i una durada d’una hora. L'horari de visita del vaixell serÓ de 10 a 13 h i de 16.30 a 20 h.

El vaixell Astral romandrÓ 4 dies a la nostra vila, dels quals en destinarÓ dos exclusivament per a les visites escolars. L'embarcaciˇ arribarÓ a Arenys de Mar desprÚs d'haver passat per l'Ametlla de Mar, Sant Carles de la RÓpita, Cambrils i Vilanova i la Geltr˙, i seguirÓ pels ports de Blanes, Palamˇs i Roses. L’itinerari de la campanya finalitzarÓ al port de Mallorca.

Publicat el 13 de novembre de 2017