Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Arenys de Mar es prepara per commemorar, un any més, el 25 de novembre, Dia mundial per a l'eradicació de la violència envers les dones.

La nostra vila organitza enguany dos actes entorn al #25N que volen servir per recordar que aquesta xacra encara persisteix a la nostra societat. A Arenys de Mar, com arreu, no ens n'escapem i s'aborda cada dia el treball per a eradicar-la, de manera coordinada i en xarxa amb la Policia Local, Mossos d'Esquadra, el CAP, els Jutjats, els Serveis Socials i d'altres agents socials coordinats des de la Regidoria de Drets Civils.

És per aquest motiu que us convidem molt especialment a acompanyar-nos als dos actes que hem programat:

  • Dimecres 15 de novembre, a les 7 de la tarda, a la Sala d'Actes de la Biblioteca, presentarem el Protocol d'actuació que fem servir a Arenys de Mar tots els agents implicats amb l'Oficina de Dones i LGTBI de la Diputació de Barcelona, així com experiències concretes de treball de prevenció a l'Escola Sinera i d'intervenció del Gabinet d'Atenció a la Víctima dels Mossos d´Esquadra. A més, hi haurà l'actuació musical de Carmen Vera a la veu i Manu Corbalán a la guitarra. Podeu consultar el document en aquest enllaç.
  • 25nDissabte 25 de novembre, a les 12 del migdia, a la plaça de l'Església, el jovent d'Arenys també commemora el dia internacional contra la violència masclista. Des de l’àrea de Joventut, conjuntament amb les entitats juvenils del municipi, es llegirà un manifest redactat i consensuat entre les entitats de Barraques. També hi participarà el grup artístic 350 fent un rap contra el masclisme i el cor juvenil Vox-Art. Durant l’activitat es repartiran llaços liles entre els assistents i es penjarà una pancarta.
  • Dissabte 25 de novembre, a les 6 de la tarda, a la Sala Josep M. Arnau del C.C. Calisay, farem lectura del manifest del Dia Internacional de la Violència envers les Dones a càrrec de l'escriptora arenyenca Nathalie Pons, i amb el toc musical de Duna Vilanova a la flauta travessera i Joan Torrentó al violí.

Us hi esperem!

Publicat el 9 de novembre de 2017