Arenys de Mar es prepara per commemorar, un any més, el 25 de novembre, Dia mundial per a l'eradicació de la violència envers les dones.

La nostra vila organitza enguany dos actes entorn al #25N que volen servir per recordar que aquesta xacra encara persisteix a la nostra societat. A Arenys de Mar, com arreu, no ens n'escapem i s'aborda cada dia el treball per a eradicar-la, de manera coordinada i en xarxa amb la Policia Local, Mossos d'Esquadra, el CAP, els Jutjats, els Serveis Socials i d'altres agents socials coordinats des de la Regidoria de Drets Civils.

És per aquest motiu que us convidem molt especialment a acompanyar-nos als dos actes que hem programat:

  • Dimecres 15 de novembre, a les 7 de la tarda, a la Sala d'Actes de la Biblioteca, presentarem el Protocol d'actuació que fem servir a Arenys de Mar tots els agents implicats amb l'Oficina de Dones i LGTBI de la Diputació de Barcelona, així com experiències concretes de treball de prevenció a l'Escola Sinera i d'intervenció del Gabinet d'Atenció a la Víctima dels Mossos d´Esquadra. A més, hi haurà l'actuació musical de Carmen Vera a la veu i Manu Corbalán a la guitarra. Podeu consultar el document en aquest enllaç.
  • Dissabte 25 de novembre, a les 6 de la tarda, a la Sala Josep M. Arnau del C.C. Calisay, farem lectura del manifest del Dia Internacional de la Violència envers les Dones a càrrec de l'escriptora arenyenca Nathalie Pons, i amb el toc musical de Duna Vilanova a la flauta travessera i Joan Torrentó al violí.

Us hi esperem!

Informació publicada el 9 de novembre de 2017