Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
#25N Dia Internacional per a l'eliminaciķ de la violčncia contra les dones

Arenys de Mar es prepara per commemorar, un any més, el 25 de novembre, Dia mundial per a l'eradicaciķ de la violčncia envers les dones.

La nostra vila organitza enguany dos actes entorn al #25N que volen servir per recordar que aquesta xacra encara persisteix a la nostra societat. A Arenys de Mar, com arreu, no ens n'escapem i s'aborda cada dia el treball per a eradicar-la, de manera coordinada i en xarxa amb la Policia Local, Mossos d'Esquadra, el CAP, els Jutjats, els Serveis Socials i d'altres agents socials coordinats des de la Regidoria de Drets Civils.

És per aquest motiu que us convidem molt especialment a acompanyar-nos als dos actes que hem programat:

  • Dimecres 15 de novembre, a les 7 de la tarda, a la Sala d'Actes de la Biblioteca, presentarem el Protocol d'actuaciķ que fem servir a Arenys de Mar tots els agents implicats amb l'Oficina de Dones i LGTBI de la Diputaciķ de Barcelona, així com experičncies concretes de treball de prevenciķ a l'Escola Sinera i d'intervenciķ del Gabinet d'Atenciķ a la Víctima dels Mossos d´Esquadra. A més, hi haurā l'actuaciķ musical de Carmen Vera a la veu i Manu Corbalán a la guitarra. Podeu consultar el document en aquest enllaį.
  • 25nDissabte 25 de novembre, a les 12 del migdia, a la plaįa de l'Església, el jovent d'Arenys també commemora el dia internacional contra la violčncia masclista. Des de l’ārea de Joventut, conjuntament amb les entitats juvenils del municipi, es llegirā un manifest redactat i consensuat entre les entitats de Barraques. També hi participarā el grup artístic 350 fent un rap contra el masclisme i el cor juvenil Vox-Art. Durant l’activitat es repartiran llaįos liles entre els assistents i es penjarā una pancarta.
  • Dissabte 25 de novembre, a les 6 de la tarda, a la Sala Josep M. Arnau del C.C. Calisay, farem lectura del manifest del Dia Internacional de la Violčncia envers les Dones a cārrec de l'escriptora arenyenca Nathalie Pons, i amb el toc musical de Duna Vilanova a la flauta travessera i Joan Torrentķ al violí.

Us hi esperem!

Informaciķ publicada el 9 de novembre de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00