Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Canvis en l'atenciķ ambulatōria de salut mental al CAP d'Arenys

El CatSalut ha informat que l'atenciķ ambulatōria de salut mental d'adults i infantojuvenil que es presta a Calella passarā a oferir-se des dels serveis de salut mental de l´Hospital de Matarķ a partir del proper dia 1 de novembre. El traspās de pacients entre els serveis es farā de forma progressiva i coordinada, i es respectarā la decisiķ d'aquells pacients que prefereixin continuar sent atesos als centres de Calella.

El canvi de Calella a Matarķ permetrā oferir una cartera de serveis homogčnia per a tots els ciutadans basada en criteris d'equitat i eficičncia, facilitarā la continuītat assistencial i la coordinaciķ entre els serveis sanitaris, i també millorarā l'accessibilitat dels ciutadans als recursos sanitaris.

El Departament de Salut ha prioritzat aquest any la millora de l'atenciķ als problemes de salut mental i, per aquest motiu, s'han incrementat els recursos econōmics per tal de donar resposta a les necessitats creixents de la poblaciķ. En el cas del CAP d'Arenys de Mar, s'incrementen els recursos amb l'assignaciķ d'un psicōleg i un psiquiatra, i amb la presčncia quinzenal d'una infermera de psiquiatria.

Publicat el 27 d'octubre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^