Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Ep! Les restes vegetals... al sac o al bujol!

bujolrestesA partir d’avui mateix, les restes vegetals petites (gespa, fullaraca, flors seques i pinassa) es podran llenįar únicament en els sacs de rāfia o el bujol especial que es cedeixen des de l’Ajuntament.

En el cas que les restes vegetals es lliurin en bosses de plāstic o altres recipients, el servei de recollida no se’n farā cārrec i els deixarā al carrer amb un adhesiu, tot indicant el motiu pel qual no s'ha efectuat la recollida.

Aquestes millores en el servei de recollida de restes vegetals permetran reduir els residus impropis i fer més fācil la tasca dels operaris, ja que sovint es lliuraven en massa quantitat o en recipients massa grans per fer operativa la recollida.

Recordem que els sacs de rāfia o el bujol amb les restes vegetals petites s’han de deixar a la porta de casa els dies de recollida de la fracciķ orgānica: dimarts, dijous, dissabtes i diumenges. També recordem que la poda, com ara les fulles de palmera, branques i troncs, no es poden recollir amb l’orgānica i cal dur-ho a la deixalleria.

Publicat el 26 d'octubre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^