Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Arenys de Mar s'adhereix a la plataforma Ofer.cat

Atenciķ:
TALLER FORMATIU per dominar la plataforma Ofer.cat
Dia: 20 de novembre 2017
Lloc: Edifici Xifré (2a planta)
Hora: De 10 a 11.30h i de 12 a 13.30 (2 sessions)
Inscripcions enviant correu electrōnic a proecon@arenysdemar.cat i/o trucan’t al 93.792.26.01.

L’Ajuntament de Arenys de Mar s'ha adherit a Ofer.cat Social Commerce, una iniciativa per promoure i dinamitzar digitalment el comerį del nostre municipi. Les noves tecnologies han generat nous hābits de compra que hem d’anar incorporant a la nostra xarxa comercial per tal d’oferir la qualitat i servei de sempre a través dels nous canals que fan servir els consumidors.

Ofer.cat és una eina que vol fer fācil el que sembla difícil. Les ofertes es poden crear amb pocs minuts des del mōbil, ordinador o tauleta i compartir-les a les xarxes socials. Clients, contactes del mōbil, seguidors del comerį a les xarxes i fins i tot els usuaris de l'App rebran les ofertes i podran posar-se en contacte o comprar els productes i serveis online.

Com a valor afegit, Ofer.cat converteix també suports grāfics en punts de venda. Catālegs, flyers, etiquetes, anuncis en premsa i fins i tot l'aparador de l'establiment es poden convertir en punts de venda online 24h.

L’Ajuntament ha assumit el cost d’adhesiķ a Ofer.cat per tal que els comerįos, empreses i autōnoms de la vila puguin accedir-hi de forma gratuīta. Es tracta d'una aposta per la modernitzaciķ i la promociķ del comerį local i, amb aquesta inversiķ, es continua contribuint a la promociķ econōmica del municipi. Confiem que empresaris i ciutadans gaudeixin d’aquesta nova eina i fomenti noves vies de negoci.

Tots aquells comerįos que en vulguin formar part poden posar-se en contacte amb la Regidoria de Promociķ Econōmica al telčfon 93 792 26 01 o bé mitjanįant correu electrōnic a l’adreįa proecon@arenysdemar.cat.

Informaciķ publicada el 23 d'octubre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00