Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Seguim treballant per implantar el Projecte Radars

Arenys de Mar segueix donant passos per implantar el Projecte Radars a la vila. El passat 29 de setembre es va realitzar una primera jornada de treball amb la participaciķ dels principals agents socials que formen part de la Taula d'Entitats que s'adhereixen al projecte.

En aquesta trobada es va difinir la formaciķ de la Taula Radars, encarregada de prendre les decisions i d'organitzar les activitats i accions. La Taula Radars la formaran representants del CAP, Creu Roja, Cārites, Caputxins, Policia Local, Mossos d'Esquadra, Defensor del Ciutadā, farmācies, representants d’entitats adherides, representants d’establiments comercials, referents de les ārees municipals i un representant del Consell Municipal de la Gent Gran, del Geriātric, i de Benestar Social. A més, també es crearā un Grup Motor format per les regidories que lideren el projecte i personal de l'Ajuntament.

A partir d'aquí, la propera passa serā realitzar una campanya de captaciķ de voluntaris per crear una xarxa de que pugui donar resposta a la situaciķ de vulnerabilitat de les persones grans que viuen soles.

El Projecte Radars té per objectiu fomentar la coordinaciķ dels agents socials per assolir una xarxa de persones que formin un nucli de treball coordinat per contribuir al benestar comunitari de les persones grans del municipi per detectar i prevenir situacions de risc de les persones grans i palˇliar els efectes negatius de la “soledat no volguda” de la gent gran i vincular-la a la seva comunitat o entorn més proper. La detecciķ de persones grans en situaciķ de vulnerabilitat o solitud es fa amb colˇlaboraciķ de tots els agents implicats (anomenats radars) que, quan detecten una situaciķ d´aquestes característiques, es posen en contacte amb els responsables del projecte, que contacten amb la persona i li ofereixen l'oportunitat de participar-hi.

Informaciķ publicada el 10 d'octubre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00