Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Desbrossament, tala i poda del verd urbā
Aquest divendres treballem a la Plaįa de Montserrat, les Doedes, Montal i la plaįa de Josep Pinart i Verdaguer.

tala pins hort del bisbePoda moreresHan comenįat els treballs de manteniment i poda de l'arbrat urbā i de diversos espais forestals de titularitat municipal. Aquests treballs encara duraran uns dies i en alguns casos poden comportar talls viaris i molesties als vianants.

Poda mčlies i moreresdesbrossant

Dilluns van comenįar les tasques de poda de les mčlies i les moreres que hi ha dins del nucli urbā. Es una feina que realitza l’empresa Treballs Forestals La Garriga. Els carrers afectats es senyalitzen diāriament per impedir l’estacionament de cotxes (de 8 a 15h). Aquestes tasques estā previst que durin un māxim de tres setmanes.

Els carrers previstos aquesta setmana son: Calella, carretera C-61, avingudes d'Europa i dels Pins, Pompeu Fabra, Santa Llúcia i Jaume Balmes

Tala pins Hort del Bisbe

Aquest dimecres i dijous  l’empresa Ginkgo Jardí  portarā a terme la tala de diversos pins morts a la parcel.la municipal de l’Hort del Bisbe. El desbrossament ja l'havia fet la brigada municipal. aquests treballs no tenen afectacions a la circulaciķ viāria.

planol poda

Desbrossament Penya del Cementiri

L’empresa Melsiķ Paisatgisme ha comenįat el desbrossament de la penya del cementiri. Al mapa adjunt veieu la zona afectada. Les tasques es duran a terme aquesta setmana, en horari de 8 a 15h. Afecta part de l'aparcament del Camí de la Pietat i els treballs també arriben fins al peu de la penya, al carrer de Sant Joan i sa Boada.

El conjunt d'aquestes actuacions formen part de la planificaciķ i treballs de maneteniment del Verd urbā.

Publicat el 4 d'octubre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^