Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
#3OCT Aturada general.

L'Ajuntament d'Arenys suspčn tots els seus serveis durant aquest dimarts d'acord a l'Aturada general arreu del país per reivindicar la dignitat del poble de Catalunya i denunciar la repressiķ de l'Estat contra la ciutadania. Aquesta acciķ promoguda des de la Taula per la Democrācia es secundada pels sindicats majoritaris, UGT i CCOO, les patronals i també les entitats sobiranistes, ANC i Ōmnium, entotats cíviques com FAPAC i FAVC i les entitats municipalistes AMI i ACM. L'Intercomitč de l'Ajuntament d'Arenys ha acordat donar suport a aquesta aturada.

La Policia local prestarā el seu servei com també es garanteix l'atenciķ directa a les persones a la Residčncia geriātrica i hi ha previstos serveis mínims als Serveis Socials i l'Escola Bressol 'Els Colors'.

Es manté la recollida de brossa de dimarts (orgānica). El servei de recollida de paper cartrķ comercial es farā dimecres, amb el mateix format i horaris.

Restaran tancats els serveis i equipaments municipals de: l'OAC, Edifici Xifré, Biblioteca, Escola de Música, Centre Cultural Calisay, Teatre Principal, Arxiu Municipal. Centre Espriu i Rādio Arenys només emetrā dos informatius reduits . Les escoles públiques de primāria i l'Institut Els Tres Tuons també s'han sumat a la convocatōria. També restaran tancats els equipaments i serveis esportius: Fons de les Creus i Camp de futbol Bernat Coll.

El CAP funcionarā amb serveis mínims.

Segons comunicat de la Generalitat , Departament de treball, es decreten serveis mínims en els transports interurbans al 50 %

Informaciķ publicada el 2 d'octubre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00