Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
#3OCT Aturada general.

L'Ajuntament d'Arenys suspèn tots els seus serveis durant aquest dimarts d'acord a l'Aturada general arreu del país per reivindicar la dignitat del poble de Catalunya i denunciar la repressió de l'Estat contra la ciutadania. Aquesta acció promoguda des de la Taula per la Democràcia es secundada pels sindicats majoritaris, UGT i CCOO, les patronals i també les entitats sobiranistes, ANC i Òmnium, entotats cíviques com FAPAC i FAVC i les entitats municipalistes AMI i ACM. L'Intercomitè de l'Ajuntament d'Arenys ha acordat donar suport a aquesta aturada.

La Policia local prestarà el seu servei com també es garanteix l'atenció directa a les persones a la Residència geriàtrica i hi ha previstos serveis mínims als Serveis Socials i l'Escola Bressol 'Els Colors'.

Es manté la recollida de brossa de dimarts (orgànica). El servei de recollida de paper cartró comercial es farà dimecres, amb el mateix format i horaris.

Restaran tancats els serveis i equipaments municipals de: l'OAC, Edifici Xifré, Biblioteca, Escola de Música, Centre Cultural Calisay, Teatre Principal, Arxiu Municipal. Centre Espriu i Ràdio Arenys només emetrà dos informatius reduits . Les escoles públiques de primària i l'Institut Els Tres Tuons també s'han sumat a la convocatòria. També restaran tancats els equipaments i serveis esportius: Fons de les Creus i Camp de futbol Bernat Coll.

El CAP funcionarà amb serveis mínims.

Segons comunicat de la Generalitat , Departament de treball, es decreten serveis mínims en els transports interurbans al 50 %

Publicat el 2 d'octubre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^