Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Millora de la senyalització als passos de vianants
Instal·lació coixí berlinès i passos de vianants al lateral Riera Pare Fita

Zona Roja Plaça del MercatB511/ Carrer VallgorguinaHan finalitzat els diversos treballs que s'han realitzat les darreres setmanes per millorar la seguretat vial, en especial, d'atenció i protecció dels passos de vianants.

La primera fase es va fer a l'entorn de les escoles coincidint amb l'inici del curs escolar i com a part del sistema de camins escolars. A continuació s'han fet actuacions a diversos punts que ja havia detectat i informat la Policia Local. En aquest procés també s'ha senyalitzat l'espai d'aparcament exprés de davant de la Plaça del Mercat.

A l'entorn del Centre Cultural Calisay s'ha fet l'adequació i senyalització dels passos vianants i també el giratori del Calisay i la parada d'autobús.

També s'ha fet una adequació i pintat dels passos de vianants de la cruïlla de la carretera B-511 i el carrer de Vallgorguina. A la mateixa zona s'ha fet un reforç important de protecció del pas de vianants que travessa la carretera.

Al tram lateral de la Riera del Pare Fita s'ha fet la instal·lació d'un coixí berlinès i s'han pintat els passos de vianants. En conjunt s'ha fet reforç de senyalització i nou pintat dels passos  de la zona escola Presentació, l'escola Sinera i tot l'entorn de l'escola Joan Maragall.

Publicat el 27 de setembre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^