Ajuntament d'Arenys de Mar

NOT═CIES

Obres PereraObres PereraLes obres del carrer de la Perera ja han comenšat. Els operaris va iniciar els treballs desmuntat les antigues voreres per preparar tot l'espai que es reurbanitzarÓ a un mateix nivell. L'actuaciˇ abasta tot el carrer, des de la Riera al rial de Pau Costa, i un cop estigui acabada s'hi limitarÓ el trÓnsit rodat. L'inici de les obres coincideixen amb la celebraciˇ de la Setmana de la mobilitat.

L'obra del carrer de la Perera era una actuaciˇ pendent des de l'any 2015 que va sortir triada com l'acciˇ mÚs votada del Pressupost participatiu. La urbanitzaciˇ  Ús important ja que amplia l'espai de vianants al nucli hist˛ric d'Escaravar. TambÚ es  consolida i reforša un espai de pas de vianants entre la Riera i el Bareu, en especial per protegir el camÝ escolar que comunica amb  l'escola Sinera i l'escola bressol Els colors.

Els treballs tenen un pressupost de 95.000 euros i es previst que es portin a terme en un termini de temps de deu setmanes. L'obra la realitza l'empresa Via Augusta Obres i Serveis (VAOS).

El projecte d'urbanitzaciˇ inclou un sistema de control de l'accÚs de vehicles al carrer de la Perera des de la cantonada del carrer del Bareu que nomÚs podran flanquejar els ve´ns autoritzats. Abans de pendre aquesta decissiˇ s'ha consultat amb el ve´nat i s'ha fet una a prova pilot al mateix carrer per avaluar la restricciˇ del trÓnsit rodat.

A primers de setembre es va explicar al ve´nat com es farÓ l'obra i les limitacions de serveis municipals que hi haurÓ. La Policia local ha fet una autoritzaciˇ per aparcar gratu´tament a la zona blava als vehicles que tenen gual. Les escombraries es recolliran a les cantonades de Sant Antoni i la Riera seguint el mateix calendari de la recollida porta a porta (l'orgÓnica sense cubellet)

Publicat el 19 de setembre de 2017