Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
En marxa la reurbanitzaciķ del carrer de la Perera

Obres PereraObres PereraLes obres del carrer de la Perera ja han comenįat. Els operaris va iniciar els treballs desmuntat les antigues voreres per preparar tot l'espai que es reurbanitzarā a un mateix nivell. L'actuaciķ abasta tot el carrer, des de la Riera al rial de Pau Costa, i un cop estigui acabada s'hi limitarā el trānsit rodat. L'inici de les obres coincideixen amb la celebraciķ de la Setmana de la mobilitat.

L'obra del carrer de la Perera era una actuaciķ pendent des de l'any 2015 que va sortir triada com l'acciķ més votada del Pressupost participatiu. La urbanitzaciķ  és important ja que amplia l'espai de vianants al nucli histōric d'Escaravar. També es  consolida i reforįa un espai de pas de vianants entre la Riera i el Bareu, en especial per protegir el camí escolar que comunica amb  l'escola Sinera i l'escola bressol Els colors.

Els treballs tenen un pressupost de 95.000 euros i es previst que es portin a terme en un termini de temps de deu setmanes. L'obra la realitza l'empresa Via Augusta Obres i Serveis (VAOS).

El projecte d'urbanitzaciķ inclou un sistema de control de l'accés de vehicles al carrer de la Perera des de la cantonada del carrer del Bareu que només podran flanquejar els veīns autoritzats. Abans de pendre aquesta decissiķ s'ha consultat amb el veīnat i s'ha fet una a prova pilot al mateix carrer per avaluar la restricciķ del trānsit rodat.

A primers de setembre es va explicar al veīnat com es farā l'obra i les limitacions de serveis municipals que hi haurā. La Policia local ha fet una autoritzaciķ per aparcar gratuītament a la zona blava als vehicles que tenen gual. Les escombraries es recolliran a les cantonades de Sant Antoni i la Riera seguint el mateix calendari de la recollida porta a porta (l'orgānica sense cubellet)

Informaciķ publicada el 19 de setembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00