Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
“Zona roja” davant del Mercat

Aparcament Mercat

La demanda històrica del comerç  arenyenc i del Mercat municipal de disposar d'espais reservats per estacionaments de curta durada amb objectiu comercial tindrà resposta des d'aquesta setmana.

Quatre places d'aparcament, senyalitzades de color vermell, seran d'ús exclusiu i gratuït per aparcar-hi durant quinze minuts. Els vehicles que hi aparquin hauran d'utilitzar un tiquet horari de la maquina del davant del Mercat.

Aquesta setmana ja s'ha instal·lat la nova màquina que permetrà l'emissió dels tiquets horaris i entre dilluns i dimarts s'acabarà la senyalització vertical i el pintat de les quatre places. El nou espai entrarà en funcionament dimecres,

La nova regulació està pensada per aquells vehicles que han de fer compres o gestions ràpides i facilitar la mobilitat i la pacificació de la Riera. El Govern va posar sobre la taula, el passat mes de març,  aquesta mesura de millora a la concessionària Interparking Hispania (abans COMSA) i que, després de negociar-ho, es va acordar una prova pilot de sis mesos, i que al llarg d´aquest període s´avaluarà el seu funcionament i impacte  per donar-li continuïtat.

Funcionament

El règim d'ús serà gratuït per un estacionament màxim de 15 minuts.
Serà necessari treure un tiquet a la màquina expenedora.
Per evitar un ús fraudulent d'aquesta mesura (un usuari pugui  treure repetidament tiquets de 15 minuts), es limita a un tiquet al dia per usuari. Aquesta limitació es farà mitjançant la introducció de la matrícula del vehicle a la màquina expenedora.

Publicat el 14 de setembre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^