Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
“Zona roja” davant del Mercat

Aparcament Mercat

La demanda histōrica del comerį  arenyenc i del Mercat municipal de disposar d'espais reservats per estacionaments de curta durada amb objectiu comercial tindrā resposta des d'aquesta setmana.

Quatre places d'aparcament, senyalitzades de color vermell, seran d'ús exclusiu i gratuīt per aparcar-hi durant quinze minuts. Els vehicles que hi aparquin hauran d'utilitzar un tiquet horari de la maquina del davant del Mercat.

Aquesta setmana ja s'ha instalˇlat la nova māquina que permetrā l'emissiķ dels tiquets horaris i entre dilluns i dimarts s'acabarā la senyalitzaciķ vertical i el pintat de les quatre places. El nou espai entrarā en funcionament dimecres,

La nova regulaciķ estā pensada per aquells vehicles que han de fer compres o gestions rāpides i facilitar la mobilitat i la pacificaciķ de la Riera. El Govern va posar sobre la taula, el passat mes de marį,  aquesta mesura de millora a la concessionāria Interparking Hispania (abans COMSA) i que, després de negociar-ho, es va acordar una prova pilot de sis mesos, i que al llarg d´aquest període s´avaluarā el seu funcionament i impacte  per donar-li continuītat.

Funcionament

El rčgim d'ús serā gratuīt per un estacionament māxim de 15 minuts.
Serā necessari treure un tiquet a la māquina expenedora.
Per evitar un ús fraudulent d'aquesta mesura (un usuari pugui  treure repetidament tiquets de 15 minuts), es limita a un tiquet al dia per usuari. Aquesta limitaciķ es farā mitjanįant la introducciķ de la matrícula del vehicle a la māquina expenedora.

Publicat el 14 de setembre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^