Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Menja bé, tu hi guanyes!

Continuant amb les activitats vinculades a la marca Producte d'Arenys, aquest mes de setembre, la Regidoria de Promoció Econòmica juntament amb el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona presenta l’exposició Menja bé, tu hi guanyes!

Aquesta exposició itinerant i interactiva s’adreça a nens i nenes en edats compreses entre els 8 i els 12 anys,  amb l’objectiu de promoure hàbits alimentaris saludables amb productes de proximitat i qualitat.

Menja bé, tu hi guanyes! pretén de manera didàctica donar rellevància a l’alimentació com a eina útil, en la qual els infants son els protagonistes principals. També presenta la piràmide alimentària i com es classifiquen els diferents tipus d'aliments i quina és la millor manera de combinar-los. Alhora que també, s'incideix en la importància de l'activitat física, tot plegat amb la finalitat de promoure un estil de vida més saludable.

L’exposició té un calendari exclusiu per les escoles de la vila que la visitaran les properes setmanes. Estarà oberta, la sala polivalent del Centre Cultural Calisay, del 18 al 27 de setembre i podrà visitar-se, oberta als tots els públics, el dissabte 23 de setembre de 18h a 20h.

Publicat el 12 de setembre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^