Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Menja bé, tu hi guanyes!

Continuant amb les activitats vinculades a la marca Producte d'Arenys, aquest mes de setembre, la Regidoria de Promociķ Econōmica juntament amb el Servei de Salut Pública de la Diputaciķ de Barcelona presenta l’exposiciķ Menja bé, tu hi guanyes!

Aquesta exposiciķ itinerant i interactiva s’adreįa a nens i nenes en edats compreses entre els 8 i els 12 anys,  amb l’objectiu de promoure hābits alimentaris saludables amb productes de proximitat i qualitat.

Menja bé, tu hi guanyes! pretén de manera didāctica donar rellevāncia a l’alimentaciķ com a eina útil, en la qual els infants son els protagonistes principals. També presenta la pirāmide alimentāria i com es classifiquen els diferents tipus d'aliments i quina és la millor manera de combinar-los. Alhora que també, s'incideix en la importāncia de l'activitat física, tot plegat amb la finalitat de promoure un estil de vida més saludable.

L’exposiciķ té un calendari exclusiu per les escoles de la vila que la visitaran les properes setmanes. Estarā oberta, la sala polivalent del Centre Cultural Calisay, del 18 al 27 de setembre i podrā visitar-se, oberta als tots els públics, el dissabte 23 de setembre de 18h a 20h.

Informaciķ publicada el 12 de setembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00