Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
CONSELLS MUNICIPALS
Celebrem 10 estius genials!

La programaciķ oferta d'activitats per infants i joves "Estiu genial!" ha arribat a la seva desena ediciķ. La tradicional festa de cloenda de les activitats d'estiu tindrā enguany l'afegit de celebrar aquest aniversari i recordar les anteriors edicions, les seves activitats i els seus participants.

La festa de comiat de l'"Estiu genial!" es farā el proper diumenge 10 de setembre, a partir de quarts de sis de la tarda, al Centre Cultural Calisay.


Ja sķn deu estius genials!      

Una tarda de comenįament de la primavera 2008, en Ramon em va dir que l’Oriol, llavors regidor d’Infāncia i Joventut, volia parlar amb mi sobre el interčs municipal que hi havia en donar un nou format al casal d’estiu municipal. Ens vam trobar a l’Alexia, i després de parlar una bona estona i d’imaginar com podria ser aquest casal d’estiu cent per cent arenyenc, vam quedar que el Floc hi donaria voltes al projecte.

A l’equip Floc del moment la idea va agradar, i amb la Judit vam assumir el compromís de fer una primera proposta. Ens pocs dies ja teníem un word titulat “2008, un estiu genial” perquč com a totes les grans aventures, li calia un títol engrescador.

La primera idea va agradar, i la Susanna, llavors tčcnica d'Infāncia i Joventut, també s’hi va bolcar per poder fer-la realitat.
Ara que estem a punt d'acabar la desena ediciķ d’Un Estiu Genial, recordo aquella primera reuniķ a l’Alexia i veig com aquell full en blanc s’ha pintat, escrit i dibuixat de moltes maneres i amb moltes mans.

L’EG ha crescut, evolucionat, millorat, perō els components bāsics de la nostra fķrmula segueixen sent els mateixos: educaciķ, joc i equip.
Moltes felicitats a tots i totes els que hem participat i gaudit d'un o molts estius d’aquest casal que plegats fem que cada estiu sigui GENIAL.

Gemma Pou, FLOC. Educaciķ, lleure i festes

Informaciķ publicada el 4 de setembre de 2017
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00