Ajuntament d'Arenys de Mar

NOT═CIES

Edifici XifrÚEl servei de Promociˇ Econ˛mica de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, inicia des d'aquest primer de setembre, un potent servei d’ajuda i assessorament adrešat a les empreses i als aut˛noms de la vila d’Arenys de Mar. El nou servei pren el nom del XifrÚ i, s'emplaša a la segona planta de l’hist˛ric edifici neoclÓssic arenyenc que ja allotja altres serveis relacionats amb la promociˇ econ˛mica i l'empreneduria.

╔s habitual la necessitat de consultes, entre empresaris i aut˛noms, cercant opiniˇ sobre com millorar les vendes, com fer un determinat trÓmit, quins ajuts es poden acollir, com redrešar una situaciˇ financera, etc. Sovint demanen poder contrastar les estratŔgies i les decisions que han pres o que tenen pensat emprendre ja que no tenen amb qui fer-ho. El XifrÚ compta amb una xarxa d’experts en tots els camps de la gestiˇ de les empreses (aut˛noms inclosos) que pot proporcionar assessorament a tot aquell empresari, aut˛nom o emprenedor que ho desitgi.

Pel que fa als emprenedors, les peticions acostumen a referir-se a com fer el pla d’empresa (que se sol demanar per als ajuts i subvencions a la creaciˇ d’empreses), quins sˇn els trÓmits per a la constituciˇ, quines sˇn les obligacions (fiscals i laborals) de l’empresa, tenir una opiniˇ sobre la viabilitat de la seva idea o a trobar contactes que el puguin ajudar a comenšar o a consolidar-se (clients potencials o colĚlaboradors). NomÚs cal posar-se en contacte amb el Servei a Empreses del XifrÚ i allÓ se li demanarÓ quin tipus d’assessorament necessita i es concertarÓ una reuniˇ amb l’expert.

Publicat el 31 d'agost de 2017