Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
El Xifré, el nou espai d'assessorament a empreses i autōnoms

Edifici XifréEl servei de Promociķ Econōmica de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, inicia des d'aquest primer de setembre, un potent servei d’ajuda i assessorament adreįat a les empreses i als autōnoms de la vila d’Arenys de Mar. El nou servei pren el nom del Xifré i, s'emplaįa a la segona planta de l’histōric edifici neoclāssic arenyenc que ja allotja altres serveis relacionats amb la promociķ econōmica i l'empreneduria.

És habitual la necessitat de consultes, entre empresaris i autōnoms, cercant opiniķ sobre com millorar les vendes, com fer un determinat trāmit, quins ajuts es poden acollir, com redreįar una situaciķ financera, etc. Sovint demanen poder contrastar les estratčgies i les decisions que han pres o que tenen pensat emprendre ja que no tenen amb qui fer-ho. El Xifré compta amb una xarxa d’experts en tots els camps de la gestiķ de les empreses (autōnoms inclosos) que pot proporcionar assessorament a tot aquell empresari, autōnom o emprenedor que ho desitgi.

Pel que fa als emprenedors, les peticions acostumen a referir-se a com fer el pla d’empresa (que se sol demanar per als ajuts i subvencions a la creaciķ d’empreses), quins sķn els trāmits per a la constituciķ, quines sķn les obligacions (fiscals i laborals) de l’empresa, tenir una opiniķ sobre la viabilitat de la seva idea o a trobar contactes que el puguin ajudar a comenįar o a consolidar-se (clients potencials o colˇlaboradors). Només cal posar-se en contacte amb el Servei a Empreses del Xifré i allā se li demanarā quin tipus d’assessorament necessita i es concertarā una reuniķ amb l’expert.

Informaciķ publicada el 31 d'agost de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00