Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Xifré, el nou espai d'assessorament a empreses i autònoms

Edifici XifréEl servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, inicia des d'aquest primer de setembre, un potent servei d’ajuda i assessorament adreçat a les empreses i als autònoms de la vila d’Arenys de Mar. El nou servei pren el nom del Xifré i, s'emplaça a la segona planta de l’històric edifici neoclàssic arenyenc que ja allotja altres serveis relacionats amb la promoció econòmica i l'empreneduria.

És habitual la necessitat de consultes, entre empresaris i autònoms, cercant opinió sobre com millorar les vendes, com fer un determinat tràmit, quins ajuts es poden acollir, com redreçar una situació financera, etc. Sovint demanen poder contrastar les estratègies i les decisions que han pres o que tenen pensat emprendre ja que no tenen amb qui fer-ho. El Xifré compta amb una xarxa d’experts en tots els camps de la gestió de les empreses (autònoms inclosos) que pot proporcionar assessorament a tot aquell empresari, autònom o emprenedor que ho desitgi.

Pel que fa als emprenedors, les peticions acostumen a referir-se a com fer el pla d’empresa (que se sol demanar per als ajuts i subvencions a la creació d’empreses), quins són els tràmits per a la constitució, quines són les obligacions (fiscals i laborals) de l’empresa, tenir una opinió sobre la viabilitat de la seva idea o a trobar contactes que el puguin ajudar a començar o a consolidar-se (clients potencials o col·laboradors). Només cal posar-se en contacte amb el Servei a Empreses del Xifré i allà se li demanarà quin tipus d’assessorament necessita i es concertarà una reunió amb l’expert.

Publicat el 31 d'agost de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^