Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

producte arenysCinc mesos després de la seva presentació pública, la marca Producte d'Arenys continua avançant de la mà de les regidories de Promoció Econòmica dels ajuntaments d'Arenys de Mar i Arenys de  Munt, impulsores del projecte.

Un cop presentada en societat, els pròxims passos van encaminats a distingir els productes de la vila. És per això que s'està distribuïnt un logotip diferenciador perquè les botigues puguin marcar aquells productes que es produeixen als dos Arenys. Un distintiu que haurà de respondre a determinades condicions, com ara la qualitat de producció.

Tanmateix, des de la nostra vila també es farà una tasca divulgativa per arribar a les noves generacions de vilatans. Per aquets motiu, a partir de setembre s'iniciarà una campanya de sensibilització als escolars de la vila perquè coneguin els avantatges que suposa consumir productes frescos i promoure hàbits d'alimentació saludables. Serà amb activitats coordinades amb les tres escoles d'Arenys i dirigides als alumnes de fins a 12 anys.

També de cara als infants, a mitjans d'octubre i fins novembre hi haurà sessions de l'Hora del Conte de la Biblioteca dedicades als productes de proximitat i al sector de la pagesia de la mà d'un productor d'Arenys. Mentre que al novembre estan previstes sessions formatives a la Biblioteca sobre els avantatges que comporta el consum de productes de proximitat. Aquestes accions es reforçaran al desembre amb visites guiades als horts de la vila.

D'altra banda també s'està ultimant un espai al web municipal dedicat a la marca Producte d'Arenys.

Publicat el 19 de juliol de 2017