Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Aquest estiu continua el tractament preventiu contra el mosquit tigre

mosquit tigreL'Ajuntament d'Arenys de Mar ha posat en marxa aquest matí una nova campanya de tractament preventiu contra el mosquit tigre mitjanįant els serveis que ofereix el Consell Comarcal del Maresme en aquesta matčria.

Avui s'ha portat a terme el primer dels tractaments que es realitzaran aquest estiu a la nostra vila amb un larvicida específic per prevenir l'apariciķ d'aquest molest insecte. Es tracta d'una acciķ similar a la dels anys anteriors i que tan bon resultat han donat des de la seva aplicaciķ, reduint considerablement la plaga del mosquit tigre a la nostra vila.

Mitjanįant l'aplicaciķ d'aquest larvicida als embornals i punts d'acumulaciķ d'aigua de la vila s'aconsegueix eliminar els mosquits en la seva penúltima fase abans d'arribar a l'edat adulta. Estā previst realitzar dos tractaments més a la via pública, un d'aquí a 4 ķ 6 setmanes i un darrer a finals de l'estiu.

Perō aquest esforį que es realitza des de l'Ajuntament ha de ser complementat amb la colˇlaboraciķ ciutadana, evitant que es creīn tolls d'aigua en testos o d'altres utensilis que puguem tenir als patis, balcons i terrasses, ja que aquests afavoreixen l'apariciķ dels mosquits.

Teniu més informaciķ sobre les actuacions que es fan des del consistori per combatre la proliferaciķ del mosquit tigre en aquest apartat del web municipal.

Informaciķ publicada el 14 de juliol de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00