Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Aquest estiu continua el tractament preventiu contra el mosquit tigre

mosquit tigreL'Ajuntament d'Arenys de Mar ha posat en marxa aquest matí una nova campanya de tractament preventiu contra el mosquit tigre mitjançant els serveis que ofereix el Consell Comarcal del Maresme en aquesta matèria.

Avui s'ha portat a terme el primer dels tractaments que es realitzaran aquest estiu a la nostra vila amb un larvicida específic per prevenir l'aparició d'aquest molest insecte. Es tracta d'una acció similar a la dels anys anteriors i que tan bon resultat han donat des de la seva aplicació, reduint considerablement la plaga del mosquit tigre a la nostra vila.

Mitjançant l'aplicació d'aquest larvicida als embornals i punts d'acumulació d'aigua de la vila s'aconsegueix eliminar els mosquits en la seva penúltima fase abans d'arribar a l'edat adulta. Està previst realitzar dos tractaments més a la via pública, un d'aquí a 4 ó 6 setmanes i un darrer a finals de l'estiu.

Però aquest esforç que es realitza des de l'Ajuntament ha de ser complementat amb la col·laboració ciutadana, evitant que es creïn tolls d'aigua en testos o d'altres utensilis que puguem tenir als patis, balcons i terrasses, ja que aquests afavoreixen l'aparició dels mosquits.

Teniu més informació sobre les actuacions que es fan des del consistori per combatre la proliferació del mosquit tigre en aquest apartat del web municipal.

Publicat el 14 de juliol de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^