Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament rep crèdits de la Diputació a interès zero per valor de prop d'1 milió d'euros

Foto: Edgar Mata Roca / Diputació de BarcelonaL'Ajuntament d'Arenys de Mar ha signat aquest dijous amb la Diputació de Barcelona el Programa de Crèdit Local, que té per objectiu reduir els costos financers dels préstecs dels municipis destinats a noves inversions.

En el cas de la nostra vila s'ha signat un crèdit per import de 793.954,79 euros, els interessos del qual (30.249,78 euros) estan subvencionats per la Diputació. A més també s'ha concertat una operació de crèdit amb la Diputació de Barcelona per import de 139.755,00 euros al 0% d'interès. En total, l'Ajuntament disposarà de 933.709,79 euros que s'utilitzaran per a finançar bona part de les inversions del pressupost d'enguany.

És el cas de les obres de reposició i urbanització de diversos carrers de la vila (400 mil euros), millora del clavegueram (50 mil euros), inversió en enllumenat públic (70 mil euros), la reposició d'instal·lacions esportives (50 mil euros), actuacions al Mercat municipal (30 mil euros), entre d'altres.

El crèdit l'han signat la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, amb l'alcalde accidental i regidor d'Hisenda, Ramon Vinyes.

Publicat el 13 de juliol de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^