Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
PLATGES D'ARENYS DE MAR
Accessibilitat

Tal i com estableix el Pla de Gestió Integral de les platges i del litoral d'Arenys de Mar, vigent des del 2014, una de les prioritats en la gestió municipal d'aquests espais és potenciar l’accessibilitat de les platges per a les persones amb mobilitat reduïda, tant pel que fa als accessos com pel que respecta als diversos espais d’interès de les platges.

En aquest sentit, les platges del Cavaió i de la Picòrdia disposen de, com a mínim, una zona de la platja en la que es concentren tots aquells equipaments i elements que són necessaris per garantir l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, és a dir:

  • Estacionament reservat
  • Passera adaptada fins a escassos metres del bot de l'aigua
  • Sanitari públic adaptat
  • Dutxa amb accés adaptat
  • Lloc de socors amb accés adaptat, amb socorristes per donar suport al bany adaptat si s'escau
  • Zona d'ombra adaptada
  • Cadira amfíbia per al bany adaptat
  • Línia de vida (línia de boies) per a l'orientació i el suport en el bany a dins de l'aigua

Pel que fa al bany adaptat, aquest es fa emprant les cadires amfíbies que aporta el servei de vigilància, salvament i socorrisme de les platges d'Arenys, a càrrec de l'empresa Proactiva. En cas que sigui necessari, hi ha l'opció que el bany es faci amb el suport dels socorristes.

  

Per utilitzar les cadires amfíbies o demanar el suport al bany adaptat, les persones usuàries s’han de donar d’alta en aquest registre i a partir d’aquí sol·licitar el bany adaptat. D'aquestamanera es garanteix la disponibilitat del servei.

Aquest servei està destinat a persones amb diversitat funcional i persones amb mobilitat reduïda (gent gran, persones convalescents d'una operació...) i és un servei gratuït. El personal de Pro-activa ajudarà a l’entrada i la sortida de la cadira amfíbia, i també estarà atent al bany de la persona. En tot cas, les persones usuàries hauran d’anar acompanyades d’una persona del seu entorn durant el bany. 

Es recomana sempre sol·licitar reservar aquest servei. 

 

 
Imprimir
^