Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys es posiciona a favor de la llibertat de les persones LGBT

El 28 de juny es commemora el Dia per l'Alliberament de Lesbianes, Gais, homes i dones Transsexuals i Bisexuals. Es commemoren els fets esdevinguts el 28 de juny de 1969 a Nova York, quan la població LGTB va sortir al carrer arran d'una batuda de la policia al bar gai de Stonewall Inn. La comunitat LGTB va sortir al carrer a mostrar el seu rebuig i es va produir un fort enfrontament, que va acabar amb detencions i ferits greus. La reacció de suport a les persones agredides va ser immediata: milers de gais, lesbianes, transsexuals i simpatitzants es manifestaren solidàriament, i van contribuir, així, al naixement del Gay Liberation Front.

En els darrers anys l'Ajuntament d'Arenys de Mar s'ha posicionat a favor de la llibertat de les persones LGBT i enguany ho torna a posar de manifest amb dues accions a la via pública. La primera és el repintat que aquest matí ja s'ha començat a fer del pas de vianants que hi ha al davant del C.C. Calisay amb els colors de l'arc de Sant Martí, símbol de les persones LGBT.

D'altra banda, el pròxim 17 de juliol es realitzarà l'acció Desig per(z)ones. Es tracta d'una performance que ens proposa una instal·lació artística col·lectiva fruit de la participació i la reflexió individual sobre la sexualitat. De manera delicada i subtil, la proposta vol aprofundir en aquests espais per expressar allò que està silenciat i envoltat de prejudicis i tabús. Serà a les 7 de la tarda, a la plaça de l'Església.

Publicat el 23 de juny de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^