Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Informació sobre el desplegament del 4G a la banda de 800 MHz

Finalitzat el recent procés del Dividend Digital pel qual es produïa un alliberament de la banda de 800MHz, els operadors de telefonia mòbil que han resultat adjudicataris d'aquesta banda van començar el desplegament de la xarxa 4G en les freqüències que abans feia servir el servei de televisió.

D'aquesta manera, les emissions de telefonia mòbil 4G es produiran a la banda adjacent a la de la TDT, pel que és possible que la recepció del senyal de televisió es pugui veure afectada en alguns edificis o habitatges molt propers a les estacions de telefonia mòbil.

Llega800 és l'entitat gestora que s'encarregarà de solucionar qualsevol afectació que succeeixi en la recepció de la TDT motivada per les emissions de la tecnologia 4G per assegurar la continuïtat del servei de TV. Una actuació totalment gratuïta per a l'usuari.

En aquest sentit, es recorda que l'Ajuntament d'Arenys de Mar no té autoritat ni competència en tot allò que repercuteix en la recepció del senyal televisiu a les llars de la vila.

Els passos a seguir

Si viu en un edifici col·lectiu, parli amb el president de la seva Comunitat de Propietaris o amb el seu Administrador de Finques perquè contacti amb llega800 via telefònica o per email.

Si viu en un habitatge individual, contacti vostè directament amb llega800

A més de les actuacions prèvies, en alguns casos, es podrien produir afectacions a la recepció de televisió una vegada iniciades les emissions. En aquest cas, els ciutadans també podran sol·licitar a llega800, durant un termini de 6 mesos, que es realitzin les actuacions tècniques necessàries per a garantir la recepció del servei de televisió. Aquestes actuacions també seran gratuïtes per als usuaris.

En qualsevol cas, davant de qualsevol dubte pel que fa a aquest procés o si s'observa problemes en la recepció de televisió, contacti amb llega800.

Contacte llega800:

www.llega800.es

Tel. gratuït: 900 833 999

Fitxer Acrobat-PDF de (671,13kB)

Fitxer: triptico_CAT.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 671,13 kB

Publicat el 20 de juny de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^