X
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Celebra la revetlla de Sant Joan a tocar del mar

Arenys de Mar ja ho té tot a punt per celebrar la revetlla de Sant Joan. I ho farem, com cada any, donant la benvinguda a la Flama del Canigó, que arribarà el divendres 23 de juny, a les 9 del vespre, a la plaça de l'Ajuntament, indret des del què es llegirà el manifest de la Flama per, tot seguit, encendre la foguera de Sant Joan, a la platja de la Picòrdia.

Serà el tret de sortida per celebrar la revetlla de Sant Joan que es farà a partir de dos quarts de 12 de la nit a la plaça de les Palmeres amb els DJ's Quijote Grup. Festa, música i diversió assegurada a tocar del mar i de la platja.

A més, durant tot el cap de setmana, del 23 al 25 de juny, celebrarem la Fira del Solstici a la part nova coberta de la Riera.

Restriccions de trànsit
23 de juny, entre les 20.30 i les 21.30 h, la riera Bisbe Pol, la riera Pare Fita i l´accés al Port per la Riera quedaran tallats al trànsit de vehicles amb motiu de l'arribada de la Flama del Canigó. Els vehicles que baixin per la B-511 en sentit mar seran desviats pel carrer Arxiprest Rigau cap a la zona industrial. Des de la N-II es podrà accedir a la vila per la zona industrial o el rial Pau Costa fins a la zona del Pla dels Frares.

23 de juny, entre les 21 h i les 6 de la matinada, amb motiu de la Revetlla de Sant Joan, estarà tallat el vial interior del Port (tram de zona verda). L´accés i sortida del pàrquing amb barrera estarà habilitat i els vehicles estacionats a l´interior del Port podran entrar i sortir per l´accés de la N-II.

Dies 23, 24 i 25 de juny, amb motiu de la Fira del Solstici, estarà tallat el lateral de la riera Pare Fita (tram comprès entre els carrers Arxiprest Rigau i Santa Clara).

Publicat el 16 de juny de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^