Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Per molts anys, Biblioteca!

Aquest cap de setmana, la Biblioteca P. Fita d'Arenys de Mar va celebrar el seu 60è aniversari amb diferents actes els dies 1, 2 i 3 de juny.

La celebració va començar el passat dijous amb la cloenda de la temporada de l’Hora del Conte, amb una Sala d’Actes plena de goma a gom, on es respirava un ambient molt especial amb l’actuació de la companyia Teatre Aula i el seu conte: “El viatge d’en James”, i l’aparició sorpresa d’en Bit.

El divendres va ser el moment d’inaugurar l’exposició “La Biblioteca amb tu. 60 anys”. Una exposició que es pot visitar fins al 25 de juny a la Sala d'Exposicions del C.C. Calisay i que commemora els 60 anys d'història de la nostra Biblioteca. Tothom que vulgui conèixer al detall els continguts de l'exposició, podrà participar a la visita guiada que es farà el 17 de juny, a les 7 de la tarda. A més de la inauguració, es van anunciar també els guanyadors del concursos d’Instagram i de Punts de Llibre organitzats amb motiu del 60è aniversari de la Biblioteca.

El dissabte, dia oficial de l’aniversari, la Biblioteca es despertava plena d’actors i músics esperant els assistents del Microteatre de la Biblioteca. Un acte molt especial i molt treballat pels membres del Taller de Teatre de l’Espai Jove i del Seràfics, conjuntament amb alumnes de l’Escola de Música d’Arenys de Mar (EMA). Les funcions van aplegar més de 180 persones al llarg del dia, les quals van poder gaudir d’unes escenes teatralitzades i musicades de situacions quotidianes de la Biblioteca.

A la tarda, era el torn de les lectures en veu alta de textos de la Mostra Literària d’Arenys de Mar, amb la participació de Maira Planells, Gemma Abad i Roger Pou com a lectors, acompanyats d’alumnes de l‘EMA, musicant aquest acte que va aplegar vora un seixantena de persones. Al vespre, moment del final de festa, la plaça de l’Església esclatava amb l'animació de Ziga Zaga Espectacles i els concerts en directe dels combos de l’EMA, tot amenitzat pel gran mestre de cerimònia, Xavi Abad.

Un aniversari ple d’activitats, amb el qual esperem que tothom hagi gaudit tant com tot l’equip de la Biblioteca. Podeu veure un recull d'imatges en aquest enllaç.

Per molts anys més de Biblioteca P. Fita amb vosaltres!

Publicat el 6 de juny de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^