Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys s'adhereix a la Setmana sense Fum per fomentar hàbits de salut entre la població
Informem que, a causa de la pluja, la taula informativa amb motiu del Dia Mundial sense Tabac s'instal·larà a l'entrada del CAP.

El 31 de maig es commemora el Dia Mundial sense Tabac i Arenys de Mar se suma a la campanya promovent hàbits de salut entre la població. Per aquest motiu, el dimarts 30 de maig, el CAP d'Arenys de Mar instal·larà un punt informatiu al davant de la plaça de l'Església, de 9 del matí a 1 del migdia.

Aquesta acció es fa coincidir amb la Setmana Sense Fum, que té lloc del 25 al 31 de maig, per sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum. El lema d'enguany és: Menys fumar i més caminar.

La campanya coordinada des del CAP d'Arenys de Mar es farà també a altres municipis que depenen d'aquest i suposa la primera acció conjunta que es realitza després de la trobada del Consell Intermunicipal de Salut, celebrada a la nostra vila a principis de maig i que vol esdevenir un espai de coordinació entre el CAP d'Arenys i els ajuntaments dels cinc municipis que en depenen per potenciar l'atenció comunitària.

Publicat el 24 de maig de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^