Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

El pròxim cap de setmana es posa en marxa una nova proposta de la Regidoria de Medi Ambient per donar a conèixer el nostre entorn i la necessitat de preservar-lo. Es tracta d'un cicle d'activitats ambientals en relació a l'entorn natural d'Arenys de Mar.

Així, aquest diumenge, 21 de maig, s'ha programat una plantada popular d’arbres i d’arbustos litorals per recuperar la platja de la Musclera. Es tracta de la primera actuació d'aquest tipus que es fa a la Musclera, amb la finalitat de seguir la recuperació de la vegetació que ja s'ha anat aplicant a les platges del Cavaió i de la Picòrdia. La jornada començarà a les 10 del matí i el punt de trobada serà la platja de la Musclera.

I de cara al dissabte 27 de maig hi ha prevista una sortida guiada de natura per la platja del Cavaió per conèixer les plantes de la franja litoral: el seu ambient, les seves característiques i les seves curiositats. La sortida anirà a càrrec de la biòloga Carme Buxalleu i el punt de trobada serà la plaça Onze de Setembre (plaça de les Palmeres), a les 6 de la tarda.

Les activitats ambientals tindran continuïtat el mes de juny amb noves propostes. Ja us avancem que el diumenge 4 de juny al matí es farà una plantada popular d'arbres i arbustos a la platja de la Picòrdia coincidint amb la celebració de la Festa del Medi Ambient, en la qual es faran tallers d'educació ambiental per a la mainada. D'altra banda, el 25 de juny al matí es farà un taller al C.C. Calisay per aprendre a fer un cens de nius d’oreneta cuablanca. L'activitat l'impartirà el biòleg i guia naturalista Pere Alzina i anirà acompanyada d'una sortida per comptar nius de fang.

Totes les activitat són gratuïtes i obertes a tota la població, especialment al públic familiar.

Publicat el 15 de maig de 2017