Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Us convidem a participar a un nou cicle d'activitats ambientals

El prōxim cap de setmana es posa en marxa una nova proposta de la Regidoria de Medi Ambient per donar a cončixer el nostre entorn i la necessitat de preservar-lo. Es tracta d'un cicle d'activitats ambientals en relaciķ a l'entorn natural d'Arenys de Mar.

Així, aquest diumenge, 21 de maig, s'ha programat una plantada popular d’arbres i d’arbustos litorals per recuperar la platja de la Musclera. Es tracta de la primera actuaciķ d'aquest tipus que es fa a la Musclera, amb la finalitat de seguir la recuperaciķ de la vegetaciķ que ja s'ha anat aplicant a les platges del Cavaiķ i de la Picōrdia. La jornada comenįarā a les 10 del matí i el punt de trobada serā la platja de la Musclera.

I de cara al dissabte 27 de maig hi ha prevista una sortida guiada de natura per la platja del Cavaiķ per cončixer les plantes de la franja litoral: el seu ambient, les seves característiques i les seves curiositats. La sortida anirā a cārrec de la biōloga Carme Buxalleu i el punt de trobada serā la plaįa Onze de Setembre (plaįa de les Palmeres), a les 6 de la tarda.

Les activitats ambientals tindran continuītat el mes de juny amb noves propostes. Ja us avancem que el diumenge 4 de juny al matí es farā una plantada popular d'arbres i arbustos a la platja de la Picōrdia coincidint amb la celebraciķ de la Festa del Medi Ambient, en la qual es faran tallers d'educaciķ ambiental per a la mainada. D'altra banda, el 25 de juny al matí es farā un taller al C.C. Calisay per aprendre a fer un cens de nius d’oreneta cuablanca. L'activitat l'impartirā el biōleg i guia naturalista Pere Alzina i anirā acompanyada d'una sortida per comptar nius de fang.

Totes les activitat sķn gratuītes i obertes a tota la poblaciķ, especialment al públic familiar.

Informaciķ publicada el 15 de maig de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00